close

Filtre

Se resultater

Forbrugeradfærd-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

De fleste mennesker er fortrolige med begrebet "forbrugerspørgsmål" i forbindelse med enheder, der er af interesse for offentligheden. I den akademiske verden, men det er en forholdsvis ny, men stigende fagområde, der centrerer omkring måle forbrugernes vaner og tendenser. Hvis du er interesseret i en banebrydende felt, der byder på meget potentiale kan en Master of Science (MSc) i forbruger… Læs mere

De fleste mennesker er fortrolige med begrebet "forbrugerspørgsmål" i forbindelse med enheder, der er af interesse for offentligheden. I den akademiske verden, men det er en forholdsvis ny, men stigende fagområde, der centrerer omkring måle forbrugernes vaner og tendenser. Hvis du er interesseret i en banebrydende felt, der byder på meget potentiale kan en Master of Science (MSc) i forbrugeranliggender være rigtigt for dig.

Hvad er en MSc i Forbrugeranliggender? Programmet analyserer forbrugerne, eller købere, i deres sociale, økonomiske og økologiske miljø at fastslå data, tendenser og fællestræk. Typiske kurser studerende kan tage omfatte udviklingsmæssige økonomi, forbrugeradfærd og udgifter og adfærdsmæssige prissætning. Når eleverne mestrer det grundlæggende i forbrugernes økonomi, de går på at specialisere sig i forskningsfelter som forbruger teknologi og innovation og bæredygtigt forbrug.

Der er mange fordele ved at tjene en MSc i Forbrugeranliggender, måske mest bemærkelsesværdige hvoraf der modtager avanceret uddannelse i et felt, der tilbyder spændende plads til nye forskningsmuligheder og fremtidig vækst. Faktisk eksperter mener, at jobskabelse for dette område vil vokse eksponentielt i de næste fem år.

Omkostningerne ved at tjene denne form for grad varierer fra skole og efter sted. For at finde ud af mere om et bestemt program omkostninger, skal du kontakte skolen direkte.

Studerende, der tjener en MSc i Forbrugeranliggender finde sig salgbare til en række for-profit marketing selskaber i tillæg til nonprofit forskningsorganisationer. Nogle kandidater også ender med at gøre politiske arbejde gearet omkring forbrugernes advocacy. Fordi området er relativt nyt, er arbejdsmarkedet vokser, og eksperter er enige om potentialet for spirende forskningsområder eksisterer, hvilket gør det et spændende fagområde.

Der er muligheder for at tjene en MSc i Forbrugeranliggender online i både USA og i andre lande. Nogle studerende vælger at kombinere online kurser med de faktiske klasseværelset kurser. Dette er en praktisk løsning til bearbejdning af fagfolk og studerende med familier. For at komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of Sussex Business School
Brighton, Det Forenede Kongerige

Psykologi spiller en vigtig rolle i mange aspekter af forretning og markedsføring. Forbrugerpsykologi er nøglen til at forstå køberadfærd, som gør det muligt for organisatione ... +

Psykologi spiller en vigtig rolle i mange aspekter af forretning og markedsføring. Forbrugerpsykologi er nøglen til at forstå køberadfærd, som gør det muligt for organisationer at designe innovative produkter og skabe effektive kommunikationsmeddelelser. Dette kursus forbereder dig til karriere, der bygger på begge discipliner - hvad enten du ønsker at forfølge en vellykket karriere inden for markedsføring eller mere generelt anvende psykologiske teorier i erhvervslivet. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
IESEG School of Management Lille - Paris
Lille, Frankrig

Deltag i vores MSc i Digital Marketing

Deltag i vores MSc i Digital Marketing -
MSc
Fuldtid
Engelsk
Sep 2020
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her