MASTERSTUDIES

Forbrugeradfærd Europa - Forbrugeradfærd-programmer Forbrugeradfærd Europa

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

En MSc grad i Forbrugeranliggender har til hensigt at lære eleverne om forbrugerbeskyttelse og myndiggørelse. Den fokuserer på forbrugerne sociale og økonomiske miljøer. Dette skaber eksperter i forbrugeranliggender ledelse, der er værdifulde for enhver organisation, der giver en service eller et produkt.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Forbrugeradfærd Europa - Tag din Forbrugeradfærd Europa. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Forbrugeradfærd, Europa Filter

MSc Marketing og forbrugerpsykologi

University of Sussex Business School
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Psykologi spiller en vigtig rolle i mange aspekter af forretning og markedsføring. Forbrugerpsykologi er nøglen til at forstå køberadfærd, som gør det muligt for organisatione ...

Læs mere

MSc i økonomi og erhvervsadministration - Global marketing og forbrugerkultur

University of Southern Denmark
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Dette unikke program forbereder dig til den skiftende rolle, marketing og kommunikation spiller i en hurtig, globaliseret kulturel økonomi. Det lærer dig at forstå forholdet m ...

Læs mere

Master of Science i digital markedsføring

IESEG School of Management Lille - Paris
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Deltag i vores MSc i Digital Marketing

Læs mere