MASTERSTUDIES

Forbrugeradfærd i Frankrig - Forbrugeradfærd-uddannelser i Frankrig Forbrugeradfærd

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

En MSc grad i Forbrugeranliggender har til hensigt at lære eleverne om forbrugerbeskyttelse og myndiggørelse. Den fokuserer på forbrugerne sociale og økonomiske miljøer. Dette skaber eksperter i forbrugeranliggender ledelse, der er værdifulde for enhver organisation, der giver en service eller et produkt.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Forbrugeradfærd i Frankrig - Tag din MSc i Frankrig. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Forbrugeradfærd, Frankrig Filter

Master of Science i digital markedsføring

IESEG School of Management Lille - Paris
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Deltag i vores MSc i Digital Marketing

Læs mere