MASTERSTUDIES

Forbrugeradfærd-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

De fleste mennesker er fortrolige med begrebet "forbrugerspørgsmål" i forbindelse med enheder, der er af interesse for offentligheden. I den akademiske verden, men det er en forholdsvis ny, men stigende fagområde, der centrerer omkring måle forbrugernes vaner og tendenser. Hvis du er interesseret i en banebrydende felt, der byder på meget potentiale kan en Master of Science (MSc) i forbrugeranliggender være rigtigt for dig.

Hvad er en MSc i Forbrugeranliggender? Programmet analyserer forbrugerne, eller købere, i deres sociale, økonomiske og økologiske miljø at fastslå data, tendenser og fællestræk. Typiske kurser studerende kan tage omfatte udviklingsmæssige økonomi, forbrugeradfærd og udgifter og adfærdsmæssige prissætning. Når eleverne mestrer det grundlæggende i forbrugernes økonomi, de går på at specialisere sig i forskningsfelter som forbruger teknologi og innovation og bæredygtigt forbrug.

Der er mange fordele ved at tjene en MSc i Forbrugeranliggender, måske mest bemærkelsesværdige hvoraf der modtager avanceret uddannelse i et felt, der tilbyder spændende plads til nye forskningsmuligheder og fremtidig vækst. Faktisk eksperter mener, at jobskabelse for dette område vil vokse eksponentielt i de næste fem år.

Omkostningerne ved at tjene denne form for grad varierer fra skole og efter sted. For at finde ud af mere om et bestemt program omkostninger, skal du kontakte skolen direkte.

Studerende, der tjener en MSc i Forbrugeranliggender finde sig salgbare til en række for-profit marketing selskaber i tillæg til nonprofit forskningsorganisationer. Nogle kandidater også ender med at gøre politiske arbejde gearet omkring forbrugernes advocacy. Fordi området er relativt nyt, er arbejdsmarkedet vokser, og eksperter er enige om potentialet for spirende forskningsområder eksisterer, hvilket gør det et spændende fagområde.

Der er muligheder for at tjene en MSc i Forbrugeranliggender online i både USA og i andre lande. Nogle studerende vælger at kombinere online kurser med de faktiske klasseværelset kurser. Dette er en praktisk løsning til bearbejdning af fagfolk og studerende med familier. For at komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

5 Resultater i Forbrugeradfærd Filter

MSc Marketing og forbrugerpsykologi

University of Sussex Business School
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Psykologi spiller en vigtig rolle i mange aspekter af forretning og markedsføring. Forbrugerpsykologi er nøglen til at forstå køberadfærd, som gør det muligt for organisatione ...

Læs mere

MSc i økonomi og erhvervsadministration - Global marketing og forbrugerkultur

University of Southern Denmark
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Dette unikke program forbereder dig til den skiftende rolle, marketing og kommunikation spiller i en hurtig, globaliseret kulturel økonomi. Det lærer dig at forstå forholdet m ...

Læs mere

Master of Science i digital markedsføring

IESEG School of Management Lille - Paris
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Deltag i vores MSc i Digital Marketing

Læs mere

Master i kommunikation og forbrugerpraksis

ESPM – Brasil
MSc
Feb 2021
<
Deltid
<
4 semestre
Portugisisk
på universitet

Programmet sigter mod at uddanne professorer og forskere på højt niveau med national og international ekspertise, der er i stand til at udføre og føre forskning, vejledning og ...

Læs mere

Master of Science Familie- og forbrugervidenskab Undervisning, forskning og administration

New Mexico State University Online
MSc
Engelsk

NMSU Online-gradsprogrammer er designet til at betjene studerende, der ønsker at forfølge et program eller kursus (er) via teknologi (100% online-, hybrid- eller ITV-formater) ...

Læs mere