close

Filtre

Se resultater

Forretningsanalyse (business intelligence) i Holland - Forretningsanalyse (business intelligence)-uddannelser i Holland Forretningsanalyse (business intelligence)

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master… Læs mere

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Studerende i business intelligence kurser og programmer har mulighed for at lære om de værktøjer, metoder og applikationer, der anvendes til indsamling og analyse af data. De kan også lære, hvordan data anvendes til at hjælpe organisationer med vigtige beslutninger.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Forretningsanalyse (business intelligence) i Holland - Tag din MSc i Holland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Maastricht University, School of Business and Economics
Maastricht, Holland

Den store data revolution er at have en enorm indflydelse på samfundet, organisationer og daglige liv. De data eksplosion er en enorm kilde til nye muligheder for virksomheder ... +

Den store data revolution er at have en enorm indflydelse på samfundet, organisationer og daglige liv. De data eksplosion er en enorm kilde til nye muligheder for virksomheder og enkeltpersoner. -
MSc
Fuldtid
2 semestre
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 
Maastricht University, School of Business and Economics
Maastricht, Holland

Information Management og Business Intelligence er designet til at lære dig at løse forretningsmæssige problemer ved hjælp af moderne it-og beslutningsstøttesystemer.

Information Management og Business Intelligence er designet til at lære dig at løse forretningsmæssige problemer ved hjælp af moderne it-og beslutningsstøttesystemer. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her