close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Brest - Handelsstudier-uddannelser i Brest Handelsstudier, Brest

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master… Læs mere

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Forretningsservice studier er en akademisk program, der er designet til studerende, der ønsker at lære mere om, hvordan virksomheder drives. Kurserne kan omfatte mere generelle emner eller mere specifikke dem til at hjælpe med at forberede de studerende til en bestemt karriere.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Brest er en by i Bretagne, Northwestern Frankrig. Det er en militær havneby. Byen er hjemsted for mere end 100.000 mennesker. Brest er hjemsted for en række forsknings-og top uddannelsesinstitutioner i Frankrig.

Handelsstudier Brest - Tag din MSc i Brest. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Brest Business School
Brest, Frankrig +1 Mere

Master of Science i International Business er en 15 måned fuld engelsk program, der er designet til high-potentielle studerende med ringe eller ingen erhvervserfaring. Målet e ... +

Master of Science i International Business er en 15 måned fuld engelsk program, der er designet til high-potentielle studerende med ringe eller ingen erhvervserfaring. Målet er at give dig de tekniske og adfærdsmæssige færdigheder, der fører til en lederkarriere på internationalt plan. -
MSc
Fuldtid
3 semestre
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her