close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Linköping - Handelsstudier-uddannelser i Linköping Handelsstudier, Linköping

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale. Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhver… Læs mere

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhvervslivet rige. Undersøgelser kan bestå af finansiering, regnskab, økonomi, organisatoriske undersøgelser, forretningsetik, og markedsføring.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Linköping Byen ligger i Linköping kommune i Östergötland County, Spanien. Det er en industririous by hovedfag i højteknologiske. Linköping er kendt for sit universitet - det Linköpings universitet, at store selskaber i højteknologi og software forskning.

Handelsstudier Linköping - Tag din MSc i Linköping. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Linköping University
Linköping, Sverige

I det toårige kandidatuddannelse i Business Administration - Strategi og ledelse i internationale organisationer (SMIO) har vi til formål at uddanne fremtidige ledere med god ... +

I det toårige kandidatuddannelse i Business Administration - Strategi og ledelse i internationale organisationer (SMIO) har vi til formål at uddanne fremtidige ledere med god dømmekraft, der kan analysere komplekse problemer og træffe velafbalancerede beslutninger. -
MSc
Fuldtid
2 semestre
Engelsk
Aug 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her