close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Winchester - Handelsstudier-uddannelser i Winchester Handelsstudier, Winchester

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum. Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for at drive en virksomhed færdigheder. Forskellige… Læs mere

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Forretningsservice studier er et område af undersøgelse, hvor studerende lærer de nødvendige betingelser for at drive en virksomhed færdigheder. Forskellige emner kan omfatte reklame, marketing, administration penge, kommunikation, administration, forretningsplan skriftligt og ansættelse og uddannelse af medarbejdere.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Winchester er den tidligere hovedstad i England. Det 's berømt for Winchester Cathedral og mange fiktive kunstværker er placeret der. De har én lokale universitet, en campus af et andet universitet og adskillige gymnasier.

Handelsstudier Winchester - Tag din MSc i Winchester. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
University of Winchester
Winchester, Det Forenede Kongerige

Business Management Kurset giver de studerende med den viden og færdigheder til at arbejde effektivt inden for organisationer og de skiftende eksterne kontekst, som de operere ... +

Business Management Kurset giver de studerende med den viden og færdigheder til at arbejde effektivt inden for organisationer og de skiftende eksterne kontekst, som de opererer. -
MSc
Fuldtid
Deltid
på universitet
 
University of Winchester
Winchester, Det Forenede Kongerige

Den MSc Marketing kursus balancerer teoretiske indhold med praktiske teknikker for anvendelse af teori til aktuelle emner inden for markedsføring.

Den MSc Marketing kursus balancerer teoretiske indhold med praktiske teknikker for anvendelse af teori til aktuelle emner inden for markedsføring. -
MSc
Fuldtid
Deltid
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her