close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Claremont - Handelsstudier-uddannelser i Claremont Handelsstudier, Claremont

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale. Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. Denne faglige program vil hjæ… Læs mere

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Studerende, der ønsker at arbejde i en verden af ​​handel bør stærkt overveje at tage business studies. Denne faglige program vil hjælpe eleverne med at udvikle færdigheder i medarbejder ledelse, penge forvaltning, marketing, ledelse og forretningsetik.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Claremont er verdensberømt for sine mange uddannelsesinstitutioner, der gør det til et fantastisk sted for håbefulde grad kandidater. Det er endda døbt "The City of Trees og ph.d. '."

Handelsstudier Claremont - Tag din MSc i Claremont. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Claremont Graduate University-Drucker School of Management
Claremont, USA

Master of Science in Marketing Analytics (MSMA) er en fast-track grad, der udstyrer dig med dybdegående ekspertise inden for markedsanalyse, så du kan bidrage til forretningsv ... +

Master of Science in Marketing Analytics (MSMA) er en fast-track grad, der udstyrer dig med dybdegående ekspertise inden for markedsanalyse, så du kan bidrage til forretningsværdi ved at støtte marketingbeslutning. Forretningsanalyse og marketingstyring er integreret i læseplanen. Som MSMA-studerende vil du opdage, hvordan du kan identificere relevante datakilder og de værktøjer, der er mest passende til dataanalyse, samt demonstrere kompetence i anvendelsen af marketing-softwareprogrammer og effektiv præsentation og visualisering af datafund. Opgaver er designet til at lære dig at kommunikere en forretningssag til beslutningstagerne effektivt, både mundtligt og skriftligt. Du vil også modtage uddannelse i projektledelse, lære at arbejde i et team, og hvordan man effektivt udnytter holdstyrker til problemløsning. -
MSc
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder