close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Davis - Handelsstudier-uddannelser i Davis Handelsstudier, Davis

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to. Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhvervslivet rige. Undersøgelser kan bestå af finansiering, regnskab,… Læs mere

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Forretningsservice studier er en akademisk område af undersøgelsen, der giver viden og færdigheder er nødvendige for en karriere i erhvervslivet rige. Undersøgelser kan bestå af finansiering, regnskab, økonomi, organisatoriske undersøgelser, forretningsetik, og markedsføring.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Davis Islands, som populært kaldes, er en blanding af bolig-og detailområdet. Byen har bevaret sin oprindelige middelhavs-bygning og strukturer. Dens nærhed til Downtown Tampa har gjort det til et populært sted at bo.

Handelsstudier Davis - Tag din MSc i Davis. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University of California Davis (UC Davis) Graduate School of Management
Davis, USA

UC Davis Master of Science i Business Analytics udvikler højtydende fagfolk, der kan skabe forretningsværdi ud fra data og modeller. Du lærer at stille de rigtige spørgsmål fo ... +

UC Davis Master of Science i Business Analytics udvikler højtydende fagfolk, der kan skabe forretningsværdi ud fra data og modeller. Du lærer at stille de rigtige spørgsmål for at implementere tekniske færdigheder, datavidenskabsværktøjer og ledelseskyndige til at lede organisationsændringer. Du trives i det globale innovationsknudepunkt i San Francisco og Silicon Valley og netværker med trailblazers, der skubber konvolutten om forretningsanalyse og datadrevet beslutningstagning. -
MSc
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder