close

Filtre

Se resultater

Handelsstudier Manchester - Handelsstudier-uddannelser i Manchester Handelsstudier, Manchester

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to. Forretningsservice studier er en akademisk program, der er designet til studerende, der ønsker at lære mere om, hvordan virksomheder drives. Kurserne kan omfatte mere generelle emner eller mere specifikke d… Læs mere

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Forretningsservice studier er en akademisk program, der er designet til studerende, der ønsker at lære mere om, hvordan virksomheder drives. Kurserne kan omfatte mere generelle emner eller mere specifikke dem til at hjælpe med at forberede de studerende til en bestemt karriere.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Manchester er den største by i New Hampshire er inkluderet i top ti byer i verden at leve, få en uddannelse og trade.More end 8.000 studerende graduate fra universiteterne i Manchester.

Handelsstudier Manchester - Tag din MSc i Manchester. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Southern New Hampshire University
Manchester, USA

Tag datadrevne beslutninger med en kandidatgrad i forretningsanalyse Det 21. århundrede har oplevet en eksplosion i datagenerering såvel som den hurtige udvikling af analytisk ... +

Tag datadrevne beslutninger med en kandidatgrad i forretningsanalyse Det 21. århundrede har oplevet en eksplosion i datagenerering såvel som den hurtige udvikling af analytiske og informationsteknologier og væksten i kapaciteter til lagring og behandling. Dette har ført til behovet for forretningsanalytikere mere end nogensinde. Ved at tjene din Master of Science i Business Analytics fra Southern New Hampshire University kan du lære at være den bedste person til at træffe informerede, datadrevne beslutninger i enhver virksomhed eller organisation, du arbejder for i fremtiden. MS i Business Analytics er en af de højkvalitetsuddannelser, der undervises på vores campus i Manchester, og det giver en markedsrelevant kombination af en omfattende uddannelse i forretningsanalyse med virkelige applikationer. -
MSc
Engelsk
Sep 2021
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder