MASTERSTUDIES

Generelle studier Oceanien - Generelle studier-programmer Generelle studier Oceanien

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Typiske tilbud på associeret og bachelor niveau, programmer i generelle studier kan være ideel til studerende, der er skræmt, eller bare uvidende, af fokus for deres store. Generelle studier programmer berører ofte forskellige områder, fra kunst og humaniora til erhvervslivet og videnskaben.

Ønsker du at studere i Oceanien? De to mest efterspurgte studie destinationer på Oceanien: Australien og New Zealand, som begge tilsammen tilbyder en usædvanligt, og meget karakteristisk undersøgelse eventyr.

Generelle studier Oceanien - Tag din Generelle studier Oceanien. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Generelle studier, Oceanien Filter

Master of Science

Victoria University of Wellington
MSc
06 Jul 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;24 måneder
01 May 2020
Engelsk
på universitet

Få en grad, der anerkendes over hele verden og bidrage til viden inden for dit felt. En cand.scient. Vil udvikle dine tekniske, laboratorie og akademiske skrivefærdigheder for ...

Læs mere

Master of Science

The University of Waikato
MSc
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet

Master of Science er værdsat for sin fleksibilitet og ekspertise, og kan skræddersys til dine behov. Du kan vælge dine papirer fra en række emner og blandingen af ​​forskning ...

Læs mere