MASTERSTUDIES

Generelle studier i Schweiz - Generelle studier-uddannelser i Schweiz Generelle studier

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Typiske tilbud på associeret og bachelor niveau, programmer i generelle studier kan være ideel til studerende, der er skræmt, eller bare uvidende, af fokus for deres store. Generelle studier programmer berører ofte forskellige områder, fra kunst og humaniora til erhvervslivet og videnskaben.

Schweiz (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har nogle af de verdenskendte Universiteter som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, Lausanne Universitet eller University of St. Gallen. Husk på, det 's meget bedre til at tale det lokale sprog, så hvis du kan ' t taler enten fransk, tysk eller italiensk, hellere gå til et sprogkursus først.

Generelle studier i Schweiz - Tag din MSc i Schweiz. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Generelle studier, Schweiz Filter

Kandidatuddannelse Videnskab, teknologi og politik

ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy
MSc
14 Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Har du en BSc fra naturvidenskab eller ingeniørfag (herunder også matematik og arkitektur) og søger en karriere, hvor politisk analyse og styring er vigtig? ETHs Institut for ...

Læs mere

Master i naturvidenskab (MSc) i anvendt computersturvidenskab

ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
MSc
Feb 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 semestre
Engelsk
på universitet

Der er et voksende behov for eksperter, der har specifik viden inden for en videnskabelig disciplin kombineret med færdigheder inden for datavidenskab, modellering og beregnin ...

Læs mere