MASTERSTUDIES

Global markedsføring i Frankrig - Global markedsføring-uddannelser i Frankrig Global markedsføring

Master of Science giver en mulighed for kandidater til at opnå avanceret forskning færdigheder og viden i et professionelt læringsmiljø.En Master of Science (MS) grad kan give dig grundlaget for viden og nøglekompetencer du 'll brug hele din karriere

Studerende inden for global markedsføring kan lære om markedsføring på internationalt niveau. De kan udforske hele processen, fra planlægning og produktion til at fremme produkter på verdensmarkedet.

Frankrig tilbyder en fantastisk videregående uddannelsessystem til ikke kun dens borgere, men også udlændinge. Landet 's dynamiske kultur tiltrækker udenlandske studerende og dem interesseret i at forfølge internationale kurser. Frankrig har en tradition for videnskabelig og teknologisk innovation. Dette sikrer, at forskere fuldt ud at udnytte deres kreativitet.

Global markedsføring i Frankrig - Tag din MSc i Frankrig. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Global markedsføring, Frankrig Filter

MSc Global Marketing & Luxury Management

Burgundy School of Business
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
30 Jun 2021
Engelsk
på universitet

MSc Global Marketing & Luxury Management udstyrer studerende med værdifulde akademiske og praktiske færdigheder inden for anvendt marketing og forhandling. Gennem en række ...

Læs mere