MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Grønne studier Europa - Grønne studier -programmer Grønne studier Europa

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

En studerende interesseret i grønne studier kan lære at evaluere miljøpåvirkningen af ​​kulturelle holdninger og adfærd, herunder økonomiske og sociale konsekvenser. Studerende kan også undersøge virkningerne af forretningslovgivningen på miljøet og lære at navigere på de politiske og økonomiske områder af miljøpolitikken.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

Fjernundervisning Grønne studier Europa - Tag din Grønne studier Europa. Få alle Fjernundervisning Grønne studier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Grønne studier, Europa, Fjernundervisning Filter

Master Arkitektur und Umwelt

Wings Wismar
MSc
Oktober 2020
<
Deltid
<
4 semestre
31 Aug 2020
Engelsk
Online

Det professionelle studiekursus Master Green Architecture (undervises på engelsk) tilbydes af Wismar University of Applied Sciences: Technology, Business og Design (Tyskland). ...

Læs mere

Master of Science i bæredygtig energi

UCD College of Engineering and Architecture
MSc
September 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

MSc bæredygtig energi

Læs mere

MSc grønne teknologier og overvågning

Gdansk University Of Technology (Politechnika Gdańska)
MSc
<
Fuldtid
<
3 semestre
Engelsk
på universitet

Studerende vil få tværfaglig viden, der dækker alle områder af grøn teknologi og miljøovervågning. På Master niveau, vil de studerende få specialviden inden for grønne og milj ...

Læs mere