Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Studietype: alle Hastighed: alle

Havteknik-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

Marine teknologi er et spændende nyt område af undersøgelsen. Forfølge en MSc i Marine Technology giver studerende mulighed for at deltage i et dynamisk felt, der vil bidrage til at forme fremtiden for planeten. Havet har altid været vigtigt for den menneskelige race, og vil fortsat være vigtigt, da det giver mange ressourcer, som folk er afhængige af.

Kommende studerende ofte spørge, "hvad er en MSc i Marine Technology?" Det omfatter undersøgelse af de forskellige marine ressourcer, der hjælper opretholde verden og den nødvendige teknologi for at bringe dem til at bære frugt. Dette omfatter offshore og skib teknologi, drift og logistik udvikling, fiskeri og akvakultur. Kandidater subspecialize i forskellige områder med nogle af de vigtigste er skibsteknik, marine ressourcer og akvakultur og marine hydrodynamik.

En uddannelse i havteknologi er til gavn for personer, der nyder innovative og faglige udfordringer. Det udsætter dem for nye begreber og færdigheder og kan virkelig sætte dem ud fra andre, der arbejder i branchen.

Omkostningerne for en grad i marin teknologi kan variere afhængig af institutionen og tager en fuldtidsstuderende to år at gennemføre. Potentielle ansøgere bør kontakte enhver skole, hvor de er interesserede, og bekræft program gebyrer.

Personer, der deltager i programmet, kan forvente et bredt spektrum af muligheder for beskæftigelse og job ofte har en international vægt. De maritime og skibsindustrien, i særdeleshed, har en stor efterspørgsel efter kandidater. Jobtilbud kan omfatte positioner i søfartsmyndigheder, offshore efterforskning, olie og gasindustrien, skibsfart ledelse og arbejde i forskningsinstitutioner.

Der er vigtige skridt interesserede studerende skal tage for at pung en videregående uddannelse inden for havteknologi. Vores omfattende database er et godt sted at begynde at forske de forskellige muligheder. Der er ingen grund til at udskyde, hvis denne grad er dit valgte område. Søg efter dit program nedenfor og komme i direkte kontakt med indlæggelser kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

 

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

7 Resultater i Havteknik

University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette program er designet til civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner, der ønsker at erhverve avanceret viden i en bre ... [+]

Hvorfor dette kursus?

Dette program er designet til civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner, der ønsker at erhverve avanceret viden i en bred vifte af emner af skib og offshore teknologi.

Denne toårige Kurset udbydes i samarbejde med Hamburg University of Technology (TUHH) i Tyskland. År 1 er afsluttet ved Strathclyde og år 2 i Hamburg. Tildelingen sker på vegne af begge universiteter.

Faciliteter

Vi har gode undervisningsfaciliteter ved University of Strathclyde herunder:

Catalina - vores departementale racing yacht Kelvin Hydrodynamik Lab - det største skib-model eksperiment tank i enhver britisk universitet Bugsering / bølge tanken udelukkende til undervisningsformål Marine motor laboratorium Brint brændselscelle laboratorium Cutting-edge edb-faciliteter Industri standard software ... [-]
Det Forenede Kongerige Glasgow Tyskland Hamburg
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette kursus blev udviklet svar på efterspørgslen efter design ingeniører, der kan designe og vurdere nye skibe og offshore konstruktioner. Dette program er designet til ... [+]

MSc / PgDip i Ship & Offshore Structures

Dette kursus blev udviklet svar på efterspørgslen efter design ingeniører, der kan designe og vurdere nye skibe og offshore konstruktioner.

Dette program er designet til civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner.

Du vil blive introduceret til ultimativ styrke, træthed og design koncepter for strukturelle komponenter i skibe og offshore flydende systemer. Du vil også få den viden materiale adfærd sammen med faktorer, der påvirker den dynamiske opførsel af offshore installationer.

Institut for Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), en førende institution i Skotland, tilbyder fremragende undervisnings- og forskningsfaciliteter i Naval Architecture, Ocean og Skibsteknik, der udvider dine karrieremuligheder i Skibskonstruktion, marine, offshore olie- og gasindustrien.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
August 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette program er for civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner, der ønsker at forfølge en karriere i offshore engineerin ... [+]

MSc / PgDip i flydende offshore-Systems

Dette program er for civilingeniører i Skibskonstruktion, offshore, maskinteknik og andre relaterede discipliner, der ønsker at forfølge en karriere i offshore engineering.

Det giver dig praktisk viden om offshore flydende systemer. Du vil se på deres forestillinger, design og installation. Du vil også få et sundt grundlag af matematiske og ingeniørmæssige fundamentals.

Med den verdensomspændende søgen efter offshore olie og gas bevæger sig ind i stigende fjendtlige områder af havet og dyb og ultra-dybt vand, er flydende systemer bliver mere udbredt. Flydende systemer skal designet og bygget til at modstå barske miljøer med innovative metoder og teknikker, der er vedtaget for at udvikle robuste og økonomisk effektive og sikre strukturer. I møde disse udfordringer, er bekymring for miljøet af stigende betydning.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
August 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette program giver civilingeniører eller dem fra beslægtede discipliner for at specialisere sig i, eller konvertere til, skibsteknik. Skibsteknik involverer systemer og ... [+]

MSc / PgDip i Marine Engineering

Dette program giver civilingeniører eller dem fra beslægtede discipliner for at specialisere sig i, eller konvertere til, skibsteknik.

Skibsteknik involverer systemer og udstyr ombord marine køretøjer, herunder:

design konstruktion installation support

Der er en særlig vægt på fremdrift og kontrolsystemer.

Høj effektivitet og lav miljøpåvirkning skibsmotorer er de vigtigste faktorer i at sikre økonomisk drift og miljøbeskyttelse inden for maritim transport. Dette har stor betydning for både økonomisk succes og miljøpåvirkning.

Institut for Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), en førende institution i Skotland, tilbyder fremragende undervisnings- og forskningsfaciliteter i Skibskonstruktion, hav og skibsteknik, der udvider dine karrieremuligheder i Skibskonstruktion, marine, offshore olie- og gasindustrien.... [-]

Det Forenede Kongerige Glasgow
August 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Groningen

At løse globale vandproblemer kræver en tværfaglig tilgang til viden og færdigheder. Derfor tilbyder Wetsus-instituttet og tre nederlandske universiteter en fælles grad i ... [+]

At løse globale vandproblemer kræver en tværfaglig tilgang til viden og færdigheder. Derfor tilbyder Wetsus-instituttet og tre nederlandske universiteter en fælles grad inden for vandteknologi.

Mester Vandteknologi er et toårigt program, der tilbydes i fællesskab af Wageningen Universitet, Universitetet Twente og University of Groningen hvor alle uddannelser leveres på Wetsus, Europæisk Center for Excellence for bæredygtig vandteknologi i Leeuwarden.

På vandteknologiområdet kræves gennembrudsteknologisk udvikling. Ikke alene for at gøre det muligt for eksportsektorerne inden for vandområdet, men også at løse globale trusler og udfordringer i samfundet.

Kursets vigtigste merværdi ligger i det tværfaglige studie af bioteknologi og separationsteknologi. En sådan kombineret teknologisk tilgang kan tilbyde en løsning på den globale udvikling inden for erhvervslivet og samfundet og har en verdensomspændende indvirkning på efterspørgslen efter og brug af vand.... [-]

Holland Groningen
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Dundee

På dette kursus får du ekspertise i de grundlæggende forskningsmetoder inden for marine hydrodynamik og havteknik. Du lærer også om dens praktiske anvendelse, analyse og ... [+]

Oceans dækker over 70% af Jordens overfladeareal. Det er et varieret miljø med store tekniske problemer, der kræver løsninger. Ingeniører, der kan finde innovative og bæredygtige måder at løse disse problemer på, er i høj efterspørgsel.

På dette kursus får du ekspertise i de grundlæggende forskningsmetoder inden for marine hydrodynamik og havteknik. Du lærer også om dens praktiske anvendelse, analyse og design.

Du vil anvende teoretiske, beregningsmæssige og eksperimentelle principper for hydrodynamik til traditionelle og moderne problemer med havteknik. Dette omfatter applikationer til kystnære; offshore og subsea engineering; marine arkitektur og andre relaterede discipliner.... [-]

Det Forenede Kongerige Dundee
September 2019
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University Of Stavanger

Dette Master of Science Program i Marine og Offshore Technology er designet til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter dygtige fagfolk inden for marine og offshor ... [+]

Oceans dækker mere end 70% af jordens overflade. Men de er stadig meget uudforskede. Ca. 97% af jordens vand er indeholdt i hav og hav, der alle er forbundet, og danner en enorm masse vand. Kompleks havteknik bliver afgørende, når man opdager og opdager alle de ressourcer, som oceanerne kan bringe som for at løse de forskellige problemer, der kan opstå under denne proces.

Dette Master of Science Program i Marine og Offshore Technology er designet til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter dygtige fagfolk inden for marine og offshore industrien.

Dette MSc-program har en stærk international profil med studerende fra hele verden.

Marine og Offshore Technology kandidater vil blive udstyret med de bedste teoretiske og praktiske værktøjer, da vi har nogle af de stærkeste akademiske medarbejdere i verden inden for dette område.... [-]

Norge Stavanger
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk