MASTERSTUDIES

Deltid Human Resources i Kroatien - Human Resources -uddannelser i Kroatien Human Resources

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

At få en grad i menneskelige ressourcer er en måde at forberede at være medlem af arbejdsstyrken i en virksomhed eller organisation. Studerende i dette felt kan tage kurser om emner så forskellige som ligeløn, ansættelsesret, lederskab, ledelse og organisatorisk adfærd.

 

Kroatien er et land, hvor 40% af sine borgere på mellem 18 og 35 år har opnået videregående uddannelse uddannelse. Landet har forbedret studerendes liv i disse universiteter med en aftaget levestandard i disse universiteter især for både lokale og endda internationale studerende.

Deltid MSc i Kroatien - Tag din Deltid MSc i Kroatien. Alle Deltid MSc program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Human Resources, Kroatien Filter

Master of Science i Human Resource Development

American College of Management and Technology
MSc
Okt 2020
<
Deltid
<
21 måneder
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Master of Science grad i udviklingen af ​​menneskelige ressourcer forbereder eleverne til at påvirke de menneskelige aktiver i en organisation til en positiv indflydelse organ ...

Læs mere