MASTERSTUDIES

Deltid Human Resources i Malta - Human Resources -uddannelser i Malta Human Resources

Master of Science giver en mulighed for kandidater til at opnå avanceret forskning færdigheder og viden i et professionelt læringsmiljø.En Master of Science (MS) grad kan give dig grundlaget for viden og nøglekompetencer du 'll brug hele din karriere

At få en grad i menneskelige ressourcer er en måde at forberede at være medlem af arbejdsstyrken i en virksomhed eller organisation. Studerende i dette felt kan tage kurser om emner så forskellige som ligeløn, ansættelsesret, lederskab, ledelse og organisatorisk adfærd.

 

Malta er et lille, ø land i Middelhavet, der ligger syd for øen Sicilien, Italien. Malta har fremmet sig succesfuldt som en helt tosprogede nation for maltesisk og engelsk. Det tæller for mange uddannelsesinstitutioner i resten af ​​verden som et land, hvor engelsk er det første sprog, og de vil derfor ofte endda subsidiere de studerende til at gå der for at lære det. Langt størstedelen af ​​de maltesiske borgere taler engelsk til en meget høj standard.

Deltid MSc i Malta - Tag din Deltid MSc i Malta. Alle Deltid MSc program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Human Resources, Malta Filter

MSc i Management med HRM (University of chester)

Global College Malta
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
på universitet

University of Chesters MSc i Management med en specialisering i Human Resource Management

Læs mere