MASTERSTUDIES

Deltid Human Resources Canterbury - Human Resources -uddannelser i Canterbury Human Resources , Canterbury

Master of Science giver en mulighed for kandidater til at opnå avanceret forskning færdigheder og viden i et professionelt læringsmiljø.En Master of Science (MS) grad kan give dig grundlaget for viden og nøglekompetencer du 'll brug hele din karriere

Generelt en menneskelige ressourcer grad refererer til arbejderne, der udgør en organisation, og derfor forbereder de studerende til forskellige typer af job. Mens du arbejder hen imod en grad af denne art, kan eleverne tage klasser, der dykke ned i emner som løn mellem kønnene, ansættelsesret, organisatorisk adfærd, ledelse og management.

 

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Canterbury er en historisk katedral by, og navnet betyder "Kent folk 's højborg ". Det er hjemsted for fire universiteter og flere andre højere læreanstalter, der dækker 25% af den voksne befolkning i Canterbury.

Deltid Human Resources Canterbury - Tag din Human Resources i Canterbury. Få alle Human Resources program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Human Resources, Canterbury Filter

MSc Human Resource Management

Kent Business School, University of Kent
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Dette program er designet til at producere velafrundede personalepraktikere med eksemplarisk viden og relevant ekspertise. Akkrediteret af Chartered Institute of Personnel and ...

Læs mere