MASTERSTUDIES

Deltid Human Resources Guildford - Human Resources -uddannelser i Guildford Human Resources , Guildford

Master of Science giver en mulighed for kandidater til at opnå avanceret forskning færdigheder og viden i et professionelt læringsmiljø.En Master of Science (MS) grad kan give dig grundlaget for viden og nøglekompetencer du 'll brug hele din karriere

At få en grad i menneskelige ressourcer er en måde at forberede at være medlem af arbejdsstyrken i en virksomhed eller organisation. Studerende i dette felt kan tage kurser om emner så forskellige som ligeløn, ansættelsesret, lederskab, ledelse og organisatorisk adfærd.

 

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Deltid Human Resources Guildford - Tag din Human Resources i Guildford. Få alle Human Resources program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Human Resources, Guildford Filter

MSc Human Resources Management

University of Surrey
MSc
Okt 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
20 Jul 2020
Engelsk
på universitet

Vores MSc i styring af menneskelige ressourcer giver dig de færdigheder, du har brug for for at hjælpe organisationer af alle slags med en dynamisk, fremadstormende HR.

Læs mere