IT-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

IT-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

IT

En kandidatuddannelse i it-grad er en Master of Science i Information Technology. IT er et hastigt voksende område i dagens digitalt forbundet verden. Denne certificering ikke kun arme en kandidat med ekspertise i datalogi; det giver også kandidater med en konkurrencefordel på arbejdsmarkedet.

Personer, der er interesseret i at blive eksperter i edb-netværk kan spørge, "Hvad er en MSc i it?" For at tjene denne kandidatgrad, skal de studerende blive dygtige i matematik, datalogi og kommunikation. Ledelsen er også inkluderet i løbet af undersøgelsen, hvis forskere overvejer forvalter hold af dataloger og ingeniører. Efter at være blevet tildelt denne eksamensbevis, er kandidater anerkendes som eksperter i informationsteknologi, telekommunikation og edb-systemer.

Når individer holde MSc i it-grader, arbejdsgiverne tage varsel.Med Master of Science grader, er jobansøgere anerkendt som dygtige på deres felt, og flytte til den forreste del af linjen. Disse legitimationsoplysninger kan hjælpe kandidater opnå top-tier beskæftigelsen holdninger og lukrative lønninger.

Kostprisen for en kandidatgraden i Informationsteknologi varierer afhængigt af universitetet og kursusaktiviteter valgt. Nogle kurser udbydes online, mens andre programmer har in-person, klasser, der mødes på universiteter rundt om i verden. Disse faktorer påvirker studieafgift og registreringsafgifter, og det er klogt at forhøre sig om prisfastsættelse fra bestemte skoler.

En kandidat holder en MSc i IT kan arbejde i en bred vifte af industrier, herunder for-profit virksomhed, ikke-for-profit virksomhed, uddannelse og sundhedspleje. Eksperter i computer-teknologi kan være ansat i en stor virksomhed eller køre deres egne små virksomheder.Positioner, at kandidater kan indeholde omfatte it-chef, kollegium IT professor, ledende software ingeniør / programmør / udvikler, IT-direktør, informationsteknologi specialist eller systemadministrator. Fordi computere er behov for næsten enhver organisation, himlen er den grænse, som beskæftigelsesmuligheder er rigeligt til rådighed for IT-eksperter.

Information Technology er en konstant forandring og blomstrende karriere felt, der har brug for højtuddannet arbejdskraft. Hvis du er klar til at opnå succes i denne vigtige arena, tage det næste skridt. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

MSc Data Analytics Og Marketing

GISMA Business School
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år October 2018 Tyskland Berlin + 1 mere

Lær en række vigtige marketingfærdigheder, herunder analyse af statistik og tolkning af store datamængder, med dette program leveret og tildelt af Arden Universitet. [+]

MSc Data Analytics og Marketing

Lær en række vigtige marketingfærdigheder, herunder analyse af statistik og tolkning af store datamængder, med dette program leveret og tildelt af Arden Universitet.

Alt indhold er godkendt af Chartered Institute of Marketing (CIM), hvilket betyder at du vil studere de mest relevante emner - og du kan tilføje endnu mere værdi til din grad ved at indsende dine vurderinger til CIM.

Arden er et specialiseret fjernundervisning universitet, der har hjulpet 50.000 studerende over hele verden lykkes i løbet af de sidste 26 år. I 2015 sagde 79% af Arden-studerende, at deres studier bidrog til at forbedre deres karriere.

Program undervist på engelsk i Tyskland. Fleksible betalingsplaner til rådighed, gælder for oktober '18!... [-]


MSc Strategisk IT Management

GISMA Arden
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år October 2018 Tyskland Berlin + 1 mere

Dette program vil lære dig detaljerne i overensstemmelse med serviceniveauaftaler, kunde-leverandørrelationer og andre it-aktiviteter inden for en organisation. Denne kandidatuddannelse er for dem, der er interesseret i at komme ind i it-sektoren i en strategisk kapacitet. [+]

MSc Strategisk IT Management

Dette program vil lære dig detaljerne i overensstemmelse med serviceniveauaftaler, kunde-leverandørrelationer og andre it-aktiviteter inden for en organisation. Denne kandidatuddannelse er for dem, der er interesseret i at komme ind i it-sektoren i en strategisk kapacitet.

Efter at have studeret for dette MSc Strategic IT Management-program, vil du være godt rustet til at indtage en ledende rolle i it-sektoren eller at tage dine strategiske færdigheder til en ikke-it-specialistposition.

Denne kandidatuddannelse leveres og tildeles af Arden Universitet, der specialiserer sig på fjernundervisning; 79% af deres elever rapporterede, at de oplevede forbedringer i deres karriere efter at have studeret hos Arden.... [-]


MS Cybersecurity

Webster University
på universitet Fuldtid Deltid 18 - 24 måneder August 2018 USA Saint Louis Orlando Irvine + 3 mere

MS i cybersikkerhed forbereder enkeltpersoner til krævende stillinger i den offentlige og private sektor, der overvåger, driver eller beskytter kritiske computersystemer, informationer, netværk, infrastrukturer og kommunikationsnet. [+]

MS Cybersecurity

MS i cybersikkerhed forbereder enkeltpersoner til krævende stillinger i den offentlige og private sektor, der overvåger, driver eller beskytter kritiske computersystemer, informationer, netværk, infrastrukturer og kommunikationsnet.

Studerende vil være velbevandret til at anvende deres viden og kritiske tænkning i forbindelse med indenlandske og internationale retssystemer, private og offentlige politikker og etik, da de anvender cybersikkerhed til information beskyttelse, terrorisme, bedrageri, tyveri, intelligens / counterintelligence, digital forensics, præ-emptive og strategiske force operation applikationssituationer.

LæringsresultaterKandidater vil være i stand til at forklare vigtige principper og teorier, der anvendes i hele cybersikkerhedsområdet.Kandidater vil være i stand til at anvende viden inden for cybersikkerhed til at analysere virkelige problemer.Kandidater vil være i stand til effektivt at integrere viden inden for cybersikkerhed for at foreslå løsninger på virkelige problemer.Kursus kravUnderskrevet ansøgningsskemaBevis for engelsk færdighed:TOEFL: PBT 550 | iBT 80IELTS: 6,5Pearson: 53Undergraduate transkripterEssay: 300-500 ord essay om et emne efter eget valg ELLER Curriculum Vitae (CV)Et anbefalingsbrevFinansbevis viser $ Undervisning plus $ 16.000Kopi af Passport ID-sideOffentlige universitets- / kollegietransskripter (for overførselsstuderende)Nogle programmer har yderligere adgangskrav. Kontakt din rådgiver for at få flere oplysninger. [-]

MSc Computer Science

Northumbria University London Campus
på universitet Fuldtid September 2018 Det Forenede Kongerige London

Hvis du leder efter en praktisk, praktisk masteruddannelse, så kig ikke længere end vores MSc Computer Science. [+]

Startdatoer: september, januar, maj (2019)

Undervisningsgebyrer (2018/19): UK / EU: £ 7,995 International: £ 14,000

Virksomheder er nu afhængige af computing for at lykkes, og derfor på kyndige, dygtige og lidenskabelige personer, der er i stand til at styre sådan vital teknologi inden for deres organisation. At studere MSc Computer Science programmet giver en fremragende mulighed for at lære den mest up-to-date computerkendskab, der kræves af arbejdsgivere, samtidig med at du forbereder dig til en bred vifte af ledelsesroller.

Denne konverteringskursus bygger på din eksisterende interesse og viden om teknologi og forbereder dig på de mange forskellige og spændende karrieremuligheder i denne sektor. MSc er designet i samråd med partnere, herunder Accenture og Hewlett-Packard, og sikrer, at du uddanner den nyeste branchespecifikke viden og færdigheder.... [-]


Master Of Science I Information Technology Management 1-årsprogram

Golden Gate University
på universitet Fuldtid 12 måneder August 2018 USA San Francisco

Startende efterår 2018, cand.merc. I Information Technology Management 1-Year Program. Studerende, der fuldfører dette et års program, vil optage en kandidatgrad og være berettiget til STEM OPT. Studerende kan kvalificere sig til to stipendier og vil få hjælp til din OPT jobsøgning. (GGU garanterer ikke et job) Fordi dette er et meget konkurrencedygtigt program, skal ansøgninger modtages senest den 9. juli 2018. [+]

Master of Science i Information Technology Management 1-årsprogram

Master of Science i Information Technology Management 1-årig grad er et STEM program, der starter i efteråret 2018 semester, 26. august 2018 . Studerende, der fuldfører dette et års program, vil optage en kandidatgrad og være berettiget til STEM OPT. Klasser og krævede workshops mødes dagligt mandag til fredag. Yderligere support er tilgængelig for OPT jobsøgning (GGU garanterer ikke et job) og ugentligt karriere seminar.

LÆRINGSRESULTATER

Kandidater fra cand.science i Information Technology Management program vil kunne:

Forklare rammerne for it-disciplinen, der identificerer både fundamentale og støtteorganisationer.Bidrage til ledelsesniveau diskussioner med virksomheden vedrørende it's støtte til strategiske mål og målsætninger.Identificer og adresser spørgsmål relateret til den interne drift af it og tilbyde løsninger.Engagere i planlægnings- og budgetlægningsprocesser for alle IT-komponenter.Brug deres viden om it-organisationer til at nedbryde barrierer mellem IT-siloer i deres arbejdsmiljø.Engagere deres erhvervsliv i en meningsfuld dialog, der resulterer i et stærkt partnerskab.Integrere nye og nye teknologier i hver af de grundlæggende komponenter i IT.Anvend viden opnået i programmet til afslutningen af ​​et stort capstone projekt.ADGANGSKRAV... [-]

Master Of Science (informationsteknologi)

Universiti Utara Malaysia
på universitet Fuldtid January 2019 Malaysia Kedah Kuala Lumpur

Formålet med dette program er at producere kandidater med de avancerede viden, principper og færdigheder i sigt af teoretisk og praktisk grundlag for at designe, gennemføre og forvalte it-løsninger og ressourcer, og også anerkende teknologiens indflydelse på individer, organisation og samfund. [+]

Master of Science (informationsteknologi)

Formålet med dette program er at producere kandidater med de avancerede viden, principper og færdigheder i sigt af teoretisk og praktisk grundlag for at designe, gennemføre og forvalte it-løsninger og ressourcer, og også anerkende teknologiens indflydelse på individer, organisation og samfund.

Master of Science (Information Technology) pensum

Programmet er en 42-kredit-timers program, der består af 36-kredit-timers kurser og 6-kredit-timers projekt papir. Studerende er forpligtet til at tage 6 centrale kurser og 2 valgfag, før de får lov til at skrive deres projekt papir. I som de forventes at demonstrere deres evne til at anvende den viden, samt at forbedre deres skriftlige og andre bløde færdigheder.... [-]


MS Information Technology

McCombs School of Business
på universitet Fuldtid 10 måneder July 2018 USA Austin

Texas Master of Science i Informationsteknologi og Management reagerer på behovet for talent med en 10 måneders STEM udpeget grad, der skaber virksomhedsledere forberedt på forstyrrende innovationer på grund af nye teknologier, såsom kognitiv databehandling og tingets internet. [+]

Informationsteknologi ændrer løbende oplevelsen af ​​forretningsmæssige, sociale og endda fysiske interaktioner verden over. Store data og tingets ting er ikke længere fangstfraser, men virkelighedenstendenser, der påvirker flere trillioner dollar-transaktioner. Arbejdsmarkedet afspejler det presserende behov for adaptive færdigheder, der er nødvendige for at reagere på udviklingen inden for informationsteknologi. Arbejdsløshedsraterne i it-branchen ligger historisk lavt, og over halvdelen af ​​de 25 bedste betalende job findes inden for informationsteknologisektoren.

Texas Master of Science i Informationsteknologi og Management reagerer på behovet for talent med en 10 måneders STEM udpeget grad, der skaber virksomhedsledere forberedt på forstyrrende innovationer på grund af nye teknologier, såsom kognitiv databehandling og tingets internet. MSITM programmet tilbyder:... [-]


Master Of Science I Det For Energi

TUB Campus El Gouna
på universitet Fuldtid 2 år October 2018 Tyskland Berlin Ægypten El Gouna + 2 mere

Hvis du er indehaver af en bachelorgrad eller du har tilsvarende kvalifikationer inden for ingeniørvidenskab og du søger efter et fremragende kandidatuddannelse, er Campus El Gouna af Technische Universität Berlin et fremragende valg for dig. [+]

Master of Science i IT for energi

Kandidatuddannelsen i Informationsteknologi for Energi

Hvis du er indehaver af en bachelorgrad eller du har tilsvarende kvalifikationer inden for ingeniørvidenskab og du søger efter et fremragende kandidatuddannelse, er Campus El Gouna af Technische Universität Berlin et fremragende valg for dig.

Informationsteknologier og deres implementering inden for energisektoren er et udfordrende emne, som tager fat på mere og mere opmærksomhed, da det er presserende for implementering i energibranchen. Informationsteknologier for energiprogram på TU Berlin Campus El Gouna er et nyligt introduceret masterprogram, som er unikt i sin art i MENA-regionen. ITE-programmet beskæftiger sig med design, udvikling, optimering og realisering af vedvarende energi og fossile brændselsbaserede energikonverteringsanlæg med støtte fra informationsteknologier. I mellemtiden dækker ITE-programmet anvendelsen af ​​informationsteknologier udviklet i energidomenet. De vigtigste anvendelsesområder er elproduktion, energilagring og styring af energiforbrug. Studerende vil lære at analysere, designe og implementere informationsteknologier til energisektorens behov. Øget energieffektivitet samt omkostnings- og miljømæssig effektivitet af energikonverteringsprocesser, som er mest betydningsfulde og komplekse uroområder inden for energiområdet. Begge vinterbetingelser for det 2-årige program finder sted på Campus i El Gouna. Under sommertiden afholdes foredrag på hovedcampus i Berlin. Studerende er derfor udsat for to meget forskellige studiemiljøer og tilbyder en unik tværfaglig og interkulturel oplevelse.... [-]


Master Of Science Information Og Teknologi

California Lutheran University
Online på universitet Fuldtid Deltid 36 timer USA Thousand Oaks + 1 mere

Data, analyse og forvaltning af informationsteknologi er vigtige færdigheder i dagens marked. Vores MSIT program giver de studerende med en solid og fremadtænkende teknisk fundament bruges til effektivt at planlægge, designe, implementere og administrere IT-systemer. [+]

Oversigt

Data, analyse og forvaltning af informationsteknologi er vigtige færdigheder i dagens marked. Vores MSIT program giver de studerende med en solid og fremadtænkende teknisk fundament bruges til effektivt at planlægge, designe, implementere og administrere IT-systemer.

Hurtige fakta Eleverne kan starte programmet i august, november februar eller maj hvert år.

MSIT forbereder eleverne til at være stærke tekniske ledere, klar til at lede IT-aktiverede organisatoriske forandringer. Programmet er designet til at være konstant relevant og praktisk til bearbejdning af fagfolk.

Karriere i Demand

En kandidatuddannelse i Information Systems anses af Forbes Magazine til at være "The Best masteruddannelse," med en forventet vækst i beskæftigelsen på 30 procent gennem 2020. Den Occupational Outlook Handbook placerer forskellige IT karriere i fem af de 20 vækst positioner landsdækkende, og i syv af de 10 positioner i form af jobvæksten i Los Angeles County.... [-]


Ledelsesinformation Og Business-teknologi

Loughborough University School of Business and Economics
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 4 år October 2018 Det Forenede Kongerige Loughborough + 1 mere

Udviklet med industrien og kommercielt relevant, tager dette program til at producere kandidater, der har erhvervet en forståelse af de faglige, ledelsesmæssige og tekniske dimensioner af information management og business-teknologi. [+]

Udviklet sammen med industrien at være kommercielt relevant, er vores specialist program designet til at producere kandidater, der forstår de faglige, ledelsesmæssige og tekniske dimensioner af information management og business-teknologi.

Der er i øjeblikket mangel på hybrid ledere inden for industri og dette program er blevet udviklet specielt til at løse dette hul.

Som studerende vil du drage fordel ikke kun fra vores berømte akademiske undervisere og state-of-the-art faciliteter, men også fra en række yderligere muligheder, herunder industri talere fra selskaber som BT, IBM og SAP.

Kandidater fra dette kursus er udstyret med de grundlæggende færdigheder, der kræves for at opnå en første professionelle indlæg i sektoren, samt læring og lederegenskaber er nødvendige for faglig udvikling ud over dette.... [-]


MSc Information Technology Management

Sheffield Hallam University
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Det Forenede Kongerige Sheffield

Den MSc Information Technology Management vil gøre det muligt for dig at komme videre i dette stadigt skiftende og voksende felt. Vores faglærere hjælper dig med at udforske teknologi og dets potentielle applikationer ved hjælp af vores banebrydende faciliteter. Kombinationen af ​​praktisk og teoretisk undersøgelse vil udstyre dig med avanceret viden og en solid grounding for din fremtidige karriere. Du vil undersøge, hvordan det bidrager til virksomhedens konkurrencefordel, så de kan forny og vokse. Dette kursus handler ikke om ren datalogi eller forretningsteori. Hvert modul fokuserer på, hvordan læringen kan anvendes i virkelige situationer, hvilket øger din arbejdsløshed. Du vil uddanne dig med de færdigheder og viden du har brug for til at lancere eller videreudvikle en vellykket karriere i it-branchen. [+]

MSc Information Technology Management

Dette kursus giver dig mulighed for at anvende real-world business og management viden til informationsteknologi spørgsmål og udfordringer, forbereder dig til en karriere i it-branchen.

Kombiner praktisk it-uddannelse med anvendt forretningsledningsteoriLær at udvikle, designe og administrere it-systemer og teknologierForstå og udforske de potentielle anvendelser af nye og nye teknologierAnvend dine færdigheder og viden til real-world kommercielle scenarierUdvikle faglige og faglige færdigheder, der vil udstyre dig til den globale erhvervslivGraduate som en kompetent, kompetent og ansættelsesmæssig IT og business management specialist... [-]

MS I IT Business Analysis Online

Purdue Polytechnic Institute – Center for Professional Studies
Online Fuldtid Deltid Åben tilmelding USA West Lafayette

Sæt dig selv adskilt med en overlegen legitimation med en Master of Science (MS), fokuseret på IT Business Analysis. Denne 100% online MS har en IIBA® [+]

Sæt dig selv adskilt med en overlegen legitimation med en Master of Science (MS), fokuseret på IT Business Analysis. Denne 100% online MS har en IIBA®

Erhvervsanalytikere spiller en afgørende rolle at overbygge forretnings- og it-funktioner i en organisation. Deres evne til at forstå forretningsdomenet og oversætte disse behov til tekniske mennesker, hvad de kan forstå, er afgørende for succesen af ​​ethvert projektinitiativ.

Læreplanen forbedrer din viden inden for struktur, politikker og operationer i en organisation. Lær at arbejde som en forbindelse mellem organisatorisk lederskab og it-afdeling for at hjælpe dem med at forstå organisationens behov og hvordan IT kan hjælpe med at nå sine mål. Udvikle færdigheder til at identificere, dokumentere og implementere it-krav til eventuelle forretningsmæssige hindringer. Anvend den erhvervede viden, der er opnået for at kunne videregive IIBA®... [-]


MSc I Cyber ​​Security

University of Liverpool Online Programmes
Online Deltid 58 uger Åben tilmelding Det Forenede Kongerige Storbritannien (UK) Online Liverpool + 1 mere

University of Liverpool Online MSc i Cyber ​​Security er en specialkvalifikation i et af de mest afgørende og efterspurgte IT-områder. Dette program giver dig mulighed for at få en omfattende og kritisk forståelse af teorien og teknikkerne for moderne cybersikkerhed, og hvordan man anvender disse som reaktion på virkelige erhvervsproblemer. [+]

Få viden, tillid og legitimationsoplysninger for at beskytte organisationer mod cybersikkerhedstrusler med denne fuldt online MSc i Cyber ​​Security. Opbyg din specialistkompetence på dette efterspørgselsområde, når du interagerer med medarbejdere på tværs af en skybaseret serverplatform, udveksling af bedste praksis og udvikling af nye svar på kritiske forretningsforhold - klar til at teste på din arbejdsplads. Denne mester kombinerer avanceret cybersecurity teori med praktisk anvendelse i en kommerciel kontekst.

Da organisationer bliver mere og mere bekymrede over deres sårbarhed overfor cyberangreb, kan du sætte dig i stand til at blomstre ved at uddybe din viden om teorier og strategier, som understøtter cybersikkerhed. Denne mester er 100% online , hvilket giver dig mulighed for at interagere med ligesindede fagfolk rundt omkring i verden uden at opgive dit job. Du vil have mulighed for at dele indsigt, samarbejde om projekter, udveksle erfaringer og diskutere bedste praksis fra forskellige IT / IS-miljøer globalt gennem diskussionsfora, seminarer, casestudier og færdighedsbaserede opgaver. Du får også chancen for at:... [-]


Master of Science in Cybersecurity

Syracuse University College of Engineering and Computer Science
Online Fuldtid 15 måneder September 2018 USA Syracuse

[+]

Fordele

Fællesskabet - Grundlagt i 1901 har skolen fastholdt sit ry som ledende på området og tilbyder en læseplan bygget på teori, fundamentale og anvendelse med et verdensomspændende samfund på over 20.000 ingeniører og datalogi alumni

Prestige - Syracuse Universitets ingeniørhøjskole og computervidenskab er udpeget af National Security Agency og Department of Homeland Security som Center for Akademisk Excellence i Information Assurance Education (CAEIAE) siden 2001 og som Center for Akademisk Excellence i Information Assurance Research (CAE -R) siden 2009.

Kandidater er eftertragtede for deres evne til at oversætte det, de har lært i klasseværelset til virkelige behov... [-]


MS I Informationssikkerhed (MSIS)

Lewis University
Online på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2018 USA USA Online Romeoville Albuquerque Oak Brook Tinley Park + 6 mere

Beskyt organisationer ved at beskytte deres data. Informationssikkerhedspersonale er i stor efterspørgsel - enkeltpersoner er kvalificeret til at analysere, planlægge og implementere computersikkerhedsstrategier for at beskytte organisationer og deres data. [+]

Master of Science i informationssikkerhed (MSIS)

Beskyt organisationer ved at beskytte deres data. Informationssikkerhedspersonale er i stor efterspørgsel - enkeltpersoner er kvalificeret til at analysere, planlægge og implementere computersikkerhedsstrategier for at beskytte organisationer og deres data.

Lewis University MSIS-uddannelsesprogram er designet til at:

Giv dig tekniske færdigheder og teknikker til sikring af en lang række computerplatformeLær dig til at gøre ledelsesbeslutninger informeret af cybersikkerhedsovervejelser, herunder hvordan man kvantificerer værdien af ​​it-aktiver og risikoen forbundet med at miste demHjælp dig med at forstå den computervidenskab, der ligger til grund for cyberangreb og bestræbelser på at modvirke dem, så du kan reagere på nye angreb, da de udvikler sigUndersøg de sårbarheder, der er forbundet med databasesystemer, webapplikationer og operativsystemer, hvordan man finder dem, og hvordan man gendanner data, der er beskadiget, når sådanne systemer er kompromitteretIndsende de juridiske, etiske og privatlivsproblemer, der er forbundet med informationssikkerhedForbered dig på at tage den højt anerkendte CISSP Certification Exam... [-]