close

Filtre

Se resultater

Innovation Winchester - Innovation-uddannelser i Winchester Innovation, Winchester

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har være… Læs mere

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Winchester er den tidligere hovedstad i England. Det 's berømt for Winchester Cathedral og mange fiktive kunstværker er placeret der. De har én lokale universitet, en campus af et andet universitet og adskillige gymnasier.

Innovation Winchester - Tag din MSc i Winchester. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of Winchester
Winchester, Det Forenede Kongerige

Den MSc Marketing kursus balancerer teoretiske indhold med praktiske teknikker for anvendelse af teori til aktuelle emner inden for markedsføring.

Den MSc Marketing kursus balancerer teoretiske indhold med praktiske teknikker for anvendelse af teori til aktuelle emner inden for markedsføring. -
MSc
Fuldtid
Deltid
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her