close

Filtre

Se resultater

Internationale Business Brest - Internationale Business-uddannelser i Brest Internationale Business, Brest

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to. International virksomhed refererer til kommercielle aktiviteter, der involverer transaktioner af tjenesteydelser eller varer på tværs af to forskellige grænser. Studerende, der er interesseret i denne linj… Læs mere

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

International virksomhed refererer til kommercielle aktiviteter, der involverer transaktioner af tjenesteydelser eller varer på tværs af to forskellige grænser. Studerende, der er interesseret i denne linje i arbejdet kan vælge at tage klasser med fokus på både forretning og kulturelle spørgsmål.

Frankrig er i øjeblikket blandt de 20 bedst præsterende lande i form af økonomien på grund af deres fremragende resultatorienteret videregående uddannelse læring. De fleste af de kurser på universiteterne udbydes i det franske sprog. Frankrig har 60 offentlige og 100 private universiteter.

Brest er en by i Bretagne, Northwestern Frankrig. Det er en militær havneby. Byen er hjemsted for mere end 100.000 mennesker. Brest er hjemsted for en række forsknings-og top uddannelsesinstitutioner i Frankrig.

Internationale Business Brest - Tag din MSc i Brest. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Brest Business School
Brest, Frankrig +1 Mere

Master of Science i International Business er en 15 måned fuld engelsk program, der er designet til high-potentielle studerende med ringe eller ingen erhvervserfaring. Målet e ... +

Master of Science i International Business er en 15 måned fuld engelsk program, der er designet til high-potentielle studerende med ringe eller ingen erhvervserfaring. Målet er at give dig de tekniske og adfærdsmæssige færdigheder, der fører til en lederkarriere på internationalt plan. -
MSc
Fuldtid
3 semestre
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her