close

Filtre

Se resultater

Internationale Business Exeter - Internationale Business-uddannelser i Exeter Internationale Business, Exeter

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt. International virksomhed er et område af undersøgelse, der forbereder de studerende med evnen til at tænke globalt, bringe en række kulturer sammen, og ad… Læs mere

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

International virksomhed er et område af undersøgelse, der forbereder de studerende med evnen til at tænke globalt, bringe en række kulturer sammen, og administrere internationale virksomheder. Kulturel sensitivitet, forretningsplan skriftligt, og selv lære et andet sprog kan være en del af pensum.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Exeter er hjemsted for mange højere læreanstalter, universiteter og fælles projekter med flere universiteter. En af dem er den største arbejdsgiver i byen. Der er også et stort antal religiøse institutioner.

Internationale Business Exeter - Tag din MSc i Exeter. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of Exeter Business School
Exeter, Det Forenede Kongerige

MSc International Business er et fleksibelt program designet til ambitiøse studerende, der ønsker at starte en global karriere. Du vil være udstyret med de praktiske færdighed ... +

MSc International Business er et fleksibelt program designet til ambitiøse studerende, der ønsker at starte en global karriere. Du vil være udstyret med de praktiske færdigheder til at udvikle effektive strategier til at løse problemer i den virkelige verden og være i stand til at anvende en global kontekst på en række forskellige virksomheder, uanset hvor i verden du vælger at arbejde. Du vil blive støttet af programdirektøren i at udvikle din egen forretningsplan i stedet for en afhandling, fremme praktiske og anvendte forretningsfærdigheder, og sikre dig, at du skiller sig ud på en konkurrencedygtig kandidatmarked. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her