close

Filtre

Se resultater

Internationale Business Hull - Internationale Business-uddannelser i Hull Internationale Business, Hull

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt. International virksomhed er et fagområde, der forbereder de studerende til at arbejde i det globale marked. Almindelige klasser kan omfatte produktion i udla… Læs mere

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

International virksomhed er et fagområde, der forbereder de studerende til at arbejde i det globale marked. Almindelige klasser kan omfatte produktion i udlandet, iværksætteri, på tværs af kulturelle spørgsmål, ledelse og drift. Kurser kan tages som en del af en business program eller støtte en anden undersøgelse område.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Hull, eller officielt Kingston upon Hull, var det eneste område i England med fløde (ikke røde) telefonbokse. Det er ikke kun ting Hull er kendt for - der er også 5 videregående uddannelsesinstitutioner.

Internationale Business Hull - Tag din MSc i Hull. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Hull University Business School
Hull, Det Forenede Kongerige

Dette MSc International Business program fremhæver de vigtigste udfordringer, når de opererer på et internationalt niveau og har til formål at producere ledere, der er kompete ... +

Dette MSc International Business program fremhæver de vigtigste udfordringer, når de opererer på et internationalt niveau og har til formål at producere ledere, der er kompetente og tillid inden for dette miljø. -
MSc
Fuldtid
12 måneder
Aug 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her