MASTERSTUDIES

International markedsføring i Finland - International markedsføring-uddannelser i Finland International markedsføring

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

International markedsføring er en akademisk studie område, der beskæftiger sig med at udnytte markedsføring metoder og teknikker til at fremme produkter i udlandet. Studerende, der studerer dette felt kan udforske emner som identifikation markedet, global beslutningstagning, prisfastsættelse og målretning.

Højere niveau lærde i Finland nemt få adgang til videregående uddannelser på praktisk orienteret polytekniske eller universiteter. Den finske kultur er let at lære, da regeringen har sat et ministerium, der er ansvarlig for at styrke kulturelle, ungdomspolitik, sport og internationalt samarbejde.

International markedsføring i Finland - Tag din MSc i Finland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i International markedsføring, Finland Filter

Kandidatuddannelse i International Marketing Management

LUT University
MSc
Aug 2021
<
Fuldtid
<
2 år
20 Jan 2021
Engelsk
på universitet

For at forblive konkurrencedygtige skal virksomheder udmærke sig i global marketingstyring. De globale markeder er kendetegnet ved stor usikkerhed. Derudover skaber trenden me ...

Læs mere