MASTERSTUDIES

International markedsføring i Kina - International markedsføring-uddannelser i Kina International markedsføring

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Studier i international markedsføring kan give personer med en uddannelse på den multinationale proces, der involverer planlægning, udvikling, distribution og markedsføring af varer og tjenesteydelser til det internationale marked for at opnå bestemte forretningsmæssige mål.

Kina højere uddannelse for et par år er blevet kåret som en af ​​de bedste blandt de asiatiske lande. Dette land har over 150 både offentlige og privatejede universiteter distribution på alle provinser i Kina. Den videregående uddannelse er forskningsbaseret.

International markedsføring i Kina - Tag din MSc i Kina. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i International markedsføring, Kina Filter

MSc International Fashion Marketing - Online

The University of Manchester Worldwide China Centre
MSc
01 Sep 2020
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Our unique online Master’s course in International Fashion Marketing builds on the established strengths of our long-standing, internationally recognised qualifications in fas ...

Læs mere

University of Strathclyde Business School
MSc
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet

Programmet giver dig mulighed for at udvikle avanceret niveau akademisk ekspertise i international markedsføring. Du vil få de tekniske og personlige kompetencer til at operer ...

Læs mere