MASTERSTUDIES

International markedsføring i Sverige - International markedsføring-uddannelser i Sverige International markedsføring

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

International markedsføring er en akademisk studie område, der beskæftiger sig med at udnytte markedsføring metoder og teknikker til at fremme produkter i udlandet. Studerende, der studerer dette felt kan udforske emner som identifikation markedet, global beslutningstagning, prisfastsættelse og målretning.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

International markedsføring i Sverige - Tag din MSc i Sverige. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i International markedsføring, Sverige Filter

MSc i International Marketing og Brand Management

Lund University
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Kandidatuddannelsen i International Marketing and Brand Management forbereder dig til en karriere inden for marketing, strategi, brand- og produktstyring, salgs- og marketingu ...

Læs mere

Cand.merc med speciale i international handel og markedsføring

Kristianstad University Sweden
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Denne et-årige program har til formål at give dig de kompetencer og færdigheder, der er nødvendige for at arbejde med international handel og markedsføring i en bred vifte af ...

Læs mere