Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Afrika Studietype: Alle Hastighed: Alle

Journalistik og massekommunikation Afrika - Journalistik og massekommunikation-programmer Journalistik og massekommunikation Afrika

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

En uddannelse i journalistik vil give dig de handler og selvværd til at starte din profession som journalist. En stor journalist ikke alene har specialiserede og faglige færdigheder, men også mental bredde og nysgerrighed om verden.

Kan nogen anden region kan matche de mange forskellige og dimension Afrika? Med imitable historie, landskab og kulturelle bidrag, tilbyder næsten ingen regioner en undersøgelse i udlandet støder, der er mere udfordrende eller mere tilfredsstillende i forhold til at studere.

Journalistik og massekommunikation Afrika - Tag din Journalistik og massekommunikation Afrika. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Journalistik og massekommunikation, Afrika

Pan-Atlantic University

Kandidatuddannelsen er tænkt som en kombination af akademisk og faglig uddannelse, og er en direkte reaktion på industriens behov. ... [+]

Kandidatuddannelsen er tænkt som en kombination af akademisk og faglig uddannelse, og er en direkte reaktion på industriens behov. Programmet består af 3 streams: Skrivning for Media i en foranderlig verden, Media Enterprise og Marketing Communications.

Kandidatuddannelsen er kørt i to formater: Full Time (12 måneder) og Deltid (24 måneder)

Adgangskrav

Første grad i en relevant disciplin (minimum anden klasse lavere division). Kandidater med en HND eller tilsvarende skal have en postgraduate diplom fra et anerkendt universitet for at anvende.

Deltid MSc

Yderligere krav

3 år skrive eksamen erhvervserfaring fortrinsvis i et medie og kommunikation position... [-]

Nigeria Lagos
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk