$close

Filtre

Se resultater

Kosmetologi-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

En Master of Science (MSc) er en videregående uddannelse, der kræver efteruddannelse i et felt, der omfatter videnskabelig forskning teknikker. Fordi denne grad er som regel mere teknisk end en Master of Arts, kandidater med denne grad tendens til at have højere lønninger. Hvad er uddannet Kosmetolog? Master kosmetologer nødt til at forstå kemi og bakteriologi for at kunne behandle hud, h… Læs mere

En Master of Science (MSc) er en videregående uddannelse, der kræver efteruddannelse i et felt, der omfatter videnskabelig forskning teknikker. Fordi denne grad er som regel mere teknisk end en Master of Arts, kandidater med denne grad tendens til at have højere lønninger.

Hvad er uddannet Kosmetolog? Master kosmetologer nødt til at forstå kemi og bakteriologi for at kunne behandle hud, hår og negle af klienter uden at beskadige kroppen eller indføre infektion. De skal også have en viden om anatomi og fysiologi, så de kan forstå, hvordan kroppen fungerer, for at undgå utilsigtet skade. Nogle af de teknikker, som de studerende kan lære omfatte voksning, sterilisation, døende og anvende kemikalier på huden.

Med en kandidatuddannelse i Kosmetolog, er studerendes karrieremuligheder stærkt udvidet. Avancerede grader kommando højere lønninger, men kandidater vil også generelt finde mere interessant arbejde og kvalificere sig til lederstillinger.

Studerende typisk brug for omkring fem semestre til at fuldføre kurser og forpligte sig til et år for at få erfaring i en valgt speciale. Det anbefales, at de studerende undersøge finansieringsmuligheder før der gælder for skoler, som undervisning og gebyrer kan variere på grund af placering og andre faktorer.

Kosmetologer arbejder i hår og negle saloner, kurbade og resorts og barbersaloner. Disse job kræver stærke interpersonelle færdigheder i kundeservice og aktiv lytning. Kandidater arbejder tæt sammen med deres kunder til at forbedre deres udseende ved at pleje hår, hud og negle. De bør være i stand til at rådgive kunder på hvilke behandlinger vil fungere bedst for dem. findes muligheder på verdensplan i de underholdning, rejser, fritid og gæstfrihed industrier.

Hvis kosmetologi interesserer dig, lære mere om de mange forskellige specialer online.Når du har en god idé om, hvad slags arbejde, du gerne vil gøre på dette område, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
Université Côte d’Azur (UCA)
Pæn, Frankrig

MSc "Management of the Flavor & Fragrance Industry" tilbyder 2 års multidisciplinær træning udelukkende på engelsk. Grasse er den globale hovedstad af parfume og er vært f ... +

MSc "Management of the Flavor & Fragrance Industry" tilbyder 2 års multidisciplinær træning udelukkende på engelsk. Grasse er den globale hovedstad af parfume og er vært for alle niveauer i smag- og duftindustrien. Alle elementer i parfumeindustrien er udviklet og forarbejdet i denne region. Formålet med denne grad er at uddanne fremtidige fagfolk i branchen og give adgang til tværfaglig uddannelse i en interkulturel kontekst på Grasse-stedet. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet