Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Studietype: alle Hastighed: alle

Ledelsesstudier-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

Forfølge en videregående uddannelse er en smart beslutning for mange af nutidens studerende. En Master i Science er en af de mest populære avancerede uddannelser for de interesserede. Denne grad giver dig mulighed for at få viden på et bestemt emne forud for afslutning dit ph.d.-niveau uddannelse. Hvis du allerede har gennemført business relateret skolegang, så en MSc i Management kunne være det næste skridt på din vej gennem uddannelserne.

For at forstå svarene på spørgsmålet: "Hvad er en MSc i Management?" Skal du tage sig tid til forskning de programmer, der udbydes til denne grad. Dette område af undersøgelsen indebærer en masse forskning. Typisk er en afhandling, før den studerende kan opgradere fra programmet. Under uddannelsen lærer eleverne en række forskellige koncepter. De kan også have mulighed for at specialisere sig i regnskab, ledelse videnskab, eller finansiering.

Der er flere fordele ved at modtage en MSc i Management. Med denne avancerede grad, vil du have flere købmandskab. De fleste studerende finder dette område af undersøgelsen meget givende. De kan lide de begreber, de lærer, og den type forskning, som de er nødt til at udføre.

For fuldt ud at forstå, hvad en MSc i Management er, er det vigtigt at erkende de omkostninger, der er forbundet med at opnå denne kandidatuddannelse. Da hver skole er anderledes, prisen varierer. Der er forskellige programmer over hele verden, som du kan overveje.

Studerende, der afslutter med denne grad bliver normalt offentlige forskere eller konsulenter. De er ofte høje i efterspørgslen efter job på grund af den viden, de har at tilbyde erhvervslivet.

 

Da der er en række forskellige management-programmer, er det bedst at se online for at afgøre, hvilken funktion er det rigtige for dig. Nogle programmer vil tilbyde mere fleksibel planlægning. Andre vil give klasser, der er bedre for dine fremtidige behov. Søg efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere Minimer

522 Resultater i Ledelsesstudier

The University of Law Business School Online

MSc Leadership and Human Resource Management giver dig den ekspertise, der kræves for effektivt at styre personale og føre på tværs af globale HR-systemer. ... [+]

Online MSc Leadership og Human Resource Management

MSc Leadership and Human Resource Management giver dig den ekspertise, der kræves for effektivt at styre personale og føre på tværs af globale HR-systemer. Vores grad er tilpasset Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) standarder.

Kursus krav2: 2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer.Internationale krav - et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.2: 2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer.Internationale krav - et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.For Postgraduate Business Degrees2: 2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer.Internationale krav - et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.For Postgraduate Business Degrees2: 2 eller derover fra en britisk bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikationer.Internationale krav - et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6,5 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.Varighed... [-]
Det Forenede Kongerige London UK Online
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 21 måneder
Online
Læs mere på dansk
Arden courses at GISMA

Hvis du bruger dette program, kan du styre og levere internationale projekter. Du får også færdigheder i effektiv analyse af data og brug dem til forbedret planlægning. ... [+]

MSc Project Management

Hvis du bruger dette program, kan du styre og levere internationale projekter. Du får også færdigheder i effektiv analyse af data og brug dem til forbedret planlægning.

Dette program er også akkrediteret af Association for Project Management (APM), som er det største professionelle certificeringsorgan i England.

Program undervist på engelsk i Tyskland.

Hvem er projektledelseskursen til?

Er du ledende projekter i din nuværende rolle, eller vil du gerne starte en karriere, der indebærer projektledelse? Dette kursus er perfekt til at opbygge færdigheder og viden til at køre din karriere fremad, eller at starte en ny rolle på dette område.... [-]

Tyskland Berlin
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Law Business School

MSc Project Management er rettet mod kandidater, der har interesse i at udvikle en dybtgående specialkundskab og en kritisk forståelse af de centrale aspekter af projektl ... [+]

MSc Project Management

MSc Project Management er rettet mod kandidater, der har interesse i at udvikle en dybtgående specialkundskab og en kritisk forståelse af de centrale aspekter af projektledelse. En kandidatgrad i projektledelse er eftertragtet af mange organisationer inden for de offentlige, private og ikke-for-profit sektorer.

Studerende vil udvikle en bred forståelse af de vigtigste begreber i projektledelse, anvende teoretiske begreber og projektledelsesmodeller til real-life case studies.

Gennem vores partnerskab med GISMA Business School er dette kursus også tilgængeligt for studier i Berlin. For yderligere oplysninger, besøg www.gisma.com.

Kursus krav2: 2 e... [-]
Det Forenede Kongerige London Leeds Manchester
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
University of Law Online

Med udgangspunkt i viden, der allerede er opnået fra International Compliance Association's Professional Postgraduate Diploma, giver MSc Law, Governance, Risk and Complia ... [+]

MSc Law, Governance, Risk and Compliance

Med udgangspunkt i viden, der allerede er opnået fra International Compliance Association's Professional Postgraduate Diploma, giver MSc Law, Governance, Risk and Compliance en kandidatgrad med et stærkt fokus på udvikling af færdigheder og viden inden for loven og compliance-området. Graden er designet til at supplere og udvide de studerendes ICA-diplomundersøgelser og tilføje kandidatstudier på relevante områder af loven til de områder, der er omfattet af ICA-diplomet. Programmet giver de intellektuelle og praktiske grundlag, der kræves for at styrke en allerede etableret karriere inden for compliance-området, samt en streng tilgang til selvreflektion og personlig udvikling.... [-]

Det Forenede Kongerige UK Online
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
5 år
Online
Læs mere på dansk
GISMA ULaw

Med dette program kan du styre og levere internationale projekter. Du vil også få færdigheder i at analysere data effektivt og bruge det til bedre planlægning. ... [+]

MSc Project Management

Med dette program kan du styre og levere internationale projekter. Du vil også få færdigheder i at analysere data effektivt og bruge det til bedre planlægning.

Denne kandidatuddannelse leveres og uddeles af Arden Universitet, som specialiserer sig på fjernundervisning; 79% af deres elever rapporterede, at de oplevede forbedringer i deres karriere efter at have studeret hos Arden.

Dette program er også akkrediteret af Association for Project Management (APM), som er det største professionelle certificeringsorgan i Storbritannien.

Program undervist på engelsk i Tyskland. Fleksible betalingsplaner til rådighed.

Hvem skal tage dette kursus?... [-]
Tyskland Berlin
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Niels Brock Copenhagen Business College

De Montfort University, Leicester, Storbritannien og Niels Brock Copenhagen Business College er glade for at kunne tilbyde dette vellykkede britiske masterprogram i Køben ... [+]

De Montfort University, Leicester, Storbritannien og Niels Brock Copenhagen Business College er glade for at kunne tilbyde dette vellykkede britiske masterprogram i København.

Gør dig klar til din internationale karriere

Vores kandidatuddannelse program kvalificerer dig til finansielle, marketing og ledende stillinger hjemme og internationalt. Dette program er baseret på bedste forretningspraksis, og du vil erhverve kompetencer, der er afgørende for morgendagens forretningschef.

Hvorfor tage en kandidatuddannelse?Et et og et halvt års program, der fører til en anerkendt De Monfort University MSc grad i International BusinessLærer dig de færdigheder, du har brug for til fremtidens job i erhvervslivetLev, arbejde og studere i København, DanmarkStuderende på Niels Brock Copenhagen Business College , Danmarks ældste business collegePraktisk informationBaggrund... [-]
Danmark Copenhagen
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
UCFB

Som det første forsøg på UCFB har eleverne nu mulighed for at lære UCFB respekterede International Master of Science i Sports Management i komplet online levering, som no ... [+]

UCFB

Outline

Som det første forsøg på UCFB har eleverne nu mulighed for at lære UCFB respekterede International Master of Science i Sports Management i komplet online levering, som normalt læres på campus.

Dette kursus er designet til folk, der er interesserede i at holde ledende stillinger i de sportslige ledelsesindustriers centrale funktionelle afdelinger.

UCFB unikke International Master of Science i Sports Management (online) giver aspirerende sportsledere med uovertruffen uddannelses- og oplevelsesmuligheder. Denne banebrydende pensum har udviklet sig til en overgangsrejse for kandidater fra alle discipliner såvel som eksisterende fagfolk inden for alle områder inden for sportsindustrien, såsom ledelse, marketing eller drift.... [-]

Det Forenede Kongerige London Wembley
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
Online
Læs mere på dansk
Arden University

Denne kandidatgrad vil hjælpe med at udvikle de færdigheder, du har brug for til at levere globale projekter til en professionel, høj standard. MSc Project Management (AP ... [+]

Kursusoversigt

Denne kandidatgrad vil hjælpe med at udvikle de færdigheder, du har brug for til at levere globale projekter til en professionel, høj standard. MSc Project Management (APM) programmet fra Arden University vil gavne dem, der allerede praktiserer inden for projektledelse eller ønsker at tage deres karriere i denne retning.

Ardens fleksible studiemodus gør det lettere at udvikle dine projektledelsesevner sammen med dine eksisterende forpligtelser og ansvar. Dette program hjælper dig med at tage din karriere til næste niveau, mens du hjælper din organisation med at opfylde deres projektmål med succes.

Alle Ardens programmer leveres med stærkt fokus på beskæftigelsesevne og karriere succes. Dette program er akkrediteret af Association for Project Management (APM), så du kan være sikker på, at din lederkarriere har det bedste fundament.... [-]

Det Forenede Kongerige Coventry
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 60 måneder
Online
Læs mere på dansk
University of Hull Online

Bringe din karriere til det næste niveau i en af de hurtigst voksende erhverv. Lær at administrere logistik og forsyningskæder for at øge konkurrenceevnen på verdensplan. ... [+]

Bringe din karriere til det næste niveau i en af de hurtigst voksende erhverv. Lær at administrere logistik og forsyningskæder for at øge konkurrenceevnen på verdensplan.Kursus detaljerNæste startdato: 23. september 2019Ansøgningsfrist: 16. september 2019Varighed: to år (deltid)Format: online, med valgfri ansigt til ansigt-begivenhederSamlede gebyrer for det toårige kursus: £ 9.400Hvorfor denne MSc?

Hull er stolt af sin centrale position inden for Storbritanniens logistik- og forsyningskædenetværk med en blomstrende fødevare- og fremstillingsindustri og større havn, der er forbundet med globale handelsruter.

Globale organisationer i verdensklasse som Apple, Amazon og Nike forstår den rolle, effektiv logistik- og forsyningskædeledelse har på at opretholde bæredygtig konkurrenceevne, innovation og markedsledelse. Derfor er det ikke overraskende, at sådanne forsyningskæder har en enorm efterspørgsel efter forsyningskædeledere i verdensklasse.... [-]

Det Forenede Kongerige Hull
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 år
Online
Læs mere på dansk
University of Gothenburg, Department of applied IT

Det overordnede formål med det digitale lederskabsprogram er at give eleverne en dyb forståelse for, hvordan digitalisering forvandler industrier og samfund og til at udv ... [+]

Digitalt lederskab

Digitalisering er en underskrift af vores tid. Det giver næsten ubegrænsede muligheder for virksomheder, offentlige myndigheder og borgere. Samtidig skaber det en damproller af eksisterende markeder, organisationer og teknologier, der skaber dybe samfundsmæssige udfordringer.

I lyset af denne baggrund er det overordnede formål med det digitale lederskabsprogram at give eleverne en dyb forståelse for, hvordan digitalisering forvandler industrier og samfund og til at udvikle evner til at tage en ledende rolle i at omfavne og forme denne transformation.

Om programmet

Digital ledelse er afhængig af evnen til at navigere i digitaliserings konkurrerende bekymringer, men involverer også aktiv orkestration af digitale innovationsprocesser. Studiet i Digital Leadership søger at give personer og organisationer med sådan kapacitet fra fem forskellige perspektiver:... [-]

Sverige Gothenburg
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Franklin University Switzerland

Dette program er designet til at udvikle en ny generation af virksomhedsledere, der er i stand til at klare de komplekse udfordringer, som virksomheder og samfund står ov ... [+]

Et års kohortbaseret program, der forbereder dig til at føre med tillid

Dette program er designet til at udvikle en ny generation af virksomhedsledere, der er i stand til at klare de komplekse udfordringer, som virksomheder og samfund står over for lige nu. Vi tiltrækker en bred vifte af talent fra hele verden, både studerende og fakulteter. Vi er akkrediteret i både USA og Schweiz. Vores læseplan og ledelsesprogram blev udviklet efter omfattende undersøgelser af de færdigheder, dagens ledere siger, er mest værdifulde i deres medarbejdere. Vi lægger vægt på lederskab til at guide dig i at identificere dine individuelle styrker og give dig øve med at bruge dem. Du vil deltage i en række fælles erfaringer, der udvikler praktiske og tværkulturelle færdigheder, som du vil tage frem i din karriere og dit liv. Vi udvider ledelsen uddannelse til at omfatte kurser, der forbereder dig til effektivt at anvende digitale strategier i din organisation. Vi lægger vægt på eBusiness i modebranchen på grund af vores strategiske placering og partnerskaber. Du får fordelene ved en højkvalitetsuddannelse i Schweiz kombineret med Franklins pragmatiske tilgang, der fokuserer på at anvende færdigheder, mens du lærer i en international erhvervskontekst. Direktøren for Graduate Studies er forpligtet til at skabe et samarbejde mellem fakultet, studerende og industri eksperter. I hele kandidatuddannelsen i internationalt ledelsesprogram involverer du direkte med erfarne fagfolk både i klasseværelset og i virkelige arbejdssituationer, lærer nuværende bedste praksis og sætter dem i brug. Du kan også drage fordel af Academic Travel, besøge organisationer,... [-]

Schweiz Sorengo Lugano
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Netherlands Maritime University

Master of Science Shipping og Transport er et management program for maritime fagfolk, der ønsker at forfølge en lederkarriere i den spændende internationale verden af ​​ ... [+]

Objektiv

Full-time Master of Science Shipping og Transport-program tilbyder dig en kombination af omfattende viden og færdigheder uddannelse, så du kan opfylde en ledende stilling inden for shipping og transportindustrien. Som deltager i programmet, vil du blive udsat for en tværfaglig syn på maritim, havne, transport og logistik spørgsmål og komplekse styringsmæssige problemer.

Program Structure

Den fuldtidsansatte program har en samlet varighed på tolv til atten måneder. Kurser vil blive undervist i 11 måneder. Under den sidste blok, vil du begynde specialet forskningsprojekt. Klasser, udflugter og hands-on træning, såsom forvaltning spil og simulator øvelser vil blive planlagt fra mandag til fredag.... [-]

Holland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
13 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Wake Forest University - School of Business

Vores 10-måneders Master of Science (MSc) i Management-program er designet specifikt til nyere liberale kunst, videnskaber og ingeniører, der ønsker at udmærke sig person ... [+]

Få en konkurrencedygtig kant

Vores 10-måneders kandidatuddannelse i Management i Management er designet specifikt til ikke-erhvervsliv store hovedfag (mindreårige erhvervslivet kan finde anvendelse), der ønsker at udmærke sig i dagens markedsplads. Som et af de mest innovative programmer inden for kandidatuddannelse, bygger vores program på de færdigheder og viden, der er opnået i dine bachelorstudier, der forbereder dig til en bred vifte af felter og karrierer.

Højdepunkter inkluderer:Et praktisk læringsmiljø med små klasser og en 10: 1-studerende: fakultetsforholdMuligheder for at få erfaring i den virkelige verden gennem teambaserede konsulentprojekterPersonlig karriereretning og coaching fra personale, fakultet og professionelle forbindelserHøjttaler serier og netværksmuligheder, der forbinder dig med innovatører og branche-tankeledere... [-]
USA Winston-Salem Charlotte
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
10 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Nottingham Trent University Online

Byggebranchen opfordrer til kvalificerede projektledere til at spydse deres fremtidige udvikling. For at hjælpe dig med at udnytte disse muligheder tilbyder Nottingham Tr ... [+]

Byggebranchen opfordrer til kvalificerede projektledere til at spydse deres fremtidige udvikling. For at hjælpe dig med at udnytte disse muligheder tilbyder Nottingham Trent University (NTU) en omfattende online MSc i Construction Project Management , fuldt akkrediteret af Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS).

Fleksibel og engagerende online læring

Denne 100% online MSc Construction Project Management giver dig en fleksibel måde at få førstehånds erfaring med de systemer og processer, der kræves for at lede vellykkede projektresultater. Med dagens travle fagfolk og kandidater i tankerne er NTU forpligtet til at tilbyde meget relevante kurser, der er skræddersyet til at passe til din livsstil og karriere. NTU er forpligtet til at tilbyde meget relevante kurser, der løbende udvikler innovative måder at bringe kurserne til livs og tilbyder en online oplevelse, der giver dig en række måder at fordybe dig i læseplanen på, herunder:... [-]

Det Forenede Kongerige UK Online
Januar 2020
Engelsk
Deltid
2.5 år
Online
Læs mere på dansk
University of Colorado Denver Online

Kandidatuddannelsen i Global Energy Management (GEM) er en business og lederskab grad, der tilbydes i et hybrid online format, så du kan arbejde, mens du studerer. Denne ... [+]

Master of Science i Global Energy Management (GEM) fra University of Colorado Denver Business School er en graduate business og lederskab grad designet til at udvikle fremtidige ledere inden for energibranchen. Denne 18-måneders 36-kredit "Energy MBA", der tilbydes i et hybrid online format, tilbyder graduate business kurser, der er fokuseret udelukkende på energibranchen, med et globalt perspektiv, der spænder over alle energisektorer. Læreplanen er undervist af ekspertpraksis og løbende overvåget af branchens partnere.

Karriere og læringsresultater

De fleste kandidater (55%) rapporterer en stigning i løn ved eksamen, hvoraf 15% modtager en stigning på 20% eller mere. Vores kandidater stiger ofte til lederskab i deres nuværende område, får evnen til at overgå til en ny rolle eller sektor eller endda starte deres egne virksomheder.... [-]

USA Denver
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
Online
Læs mere på dansk