close

Filtre

Se resultater

Deltid Ledelsesstudier Tampa - Ledelsesstudier -uddannelser i Tampa Ledelsesstudier , Tampa

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse. Studerende, der ønsker at opnå en ledende stilling kunne være interesseret i at forfølge en grad i ledelse. Disse programmer kan give eleverne den nødvendige erfaring til at arbejde i en lederstil… Læs mere

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

Studerende, der ønsker at opnå en ledende stilling kunne være interesseret i at forfølge en grad i ledelse. Disse programmer kan give eleverne den nødvendige erfaring til at arbejde i en lederstilling til forskellige virksomheder ved at fokusere på emner som marketing, business eller finansiering.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Florida er en by beliggende i staten af ​​større Florida. Byen er hjemsted for mere end 7.000 indbyggere og er kendt for at være den sydligste by i Amerika. Der er en håndfuld af offentlige og private skoler her med forskellige universiteter i umiddelbar nærhed.

Deltid Ledelsesstudier Tampa - Tag din Ledelsesstudier i Tampa. Få alle Ledelsesstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
University of South Florida
Tampa, USA

Master of Science i Management grad tilbyder en fremragende karriere boost til personer, der søger at fremme deres forretningskendskab efter afslutningen af ​​deres bachelor g ... +

Master of Science i Management grad tilbyder en fremragende karriere boost til personer, der søger at fremme deres forretningskendskab efter afslutningen af ​​deres bachelor grader. Adgang til programmet kræver ikke erhvervserfaring, og alligevel er eleverne i dette program præsenteret med spændende karrieremuligheder umiddelbart efter eksamen. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
på universitet