$close

Filtre

Se resultater

Logistik Montpellier - Logistik-uddannelser i Montpellier Logistik, Montpellier

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum. For personer, der er interesserede i at koordinere organisationen og bevægelse af forskellige leverancer, produkter og medarbejdere, kan en bachelor i logistik v… Læs mere

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

For personer, der er interesserede i at koordinere organisationen og bevægelse af forskellige leverancer, produkter og medarbejdere, kan en bachelor i logistik være en stor grad valg. Denne grad forbereder enkeltpersoner til at forfølge en karriere i logistik, samt ledelse og business relaterede stillinger.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Som hjem for 100.000 indbyggere, er Montpellier en by beliggende i Middelhavet på den sydlige kyst af Frankrig. Byen har flere seværdigheder og turistattraktioner. Montpellier er hjemsted for 3 universiteter og flere læreanstalter.

Logistik Montpellier - Tag din MSc i Montpellier. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Frankrig
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Montpellier Business School
Montpellier, Frankrig

Supply Chain Management er et tværfagligt program designet til at forberede dig på det flygtige, usikre, komplekse og tvetydige (VUCA) miljø. Det omfatter indkøb/indkøb, logis ... +

Supply Chain Management er et tværfagligt program designet til at forberede dig på det flygtige, usikre, komplekse og tvetydige (VUCA) miljø. Det omfatter indkøb/indkøb, logistik (transport og lager), driftsledelse og styring af kunderelationer. Med den hurtige globalisering, krympende produktlivscyklus, større kunderaffinement, stigende netværksfragmentering og digital innovation, rækker forsyningskædeledelsens rolle ud over at koordinere strømmen af materialer, information og midler. Dette program adresserer disse problemer gennem nøglekoncepter, der understøtter supply chain management. Disse koncepter understøttes af tre vejledende principper: smidighed, tilpasningsevne og tilpasning. Adgang: 3 eller 4 årig universitetsuddannelse Diplom: MSc Niveau: Bachelor +5 (5-årig universitetsuddannelse) Rytme: Fuldtid Optagelse: september 2022 Sprog: Engelsk Mål Anvend teori til at forbedre forretningsprocesserne Forbedre lønsomheden i organisationer ved at optimere ressourcerne Forudsige og minimere de forskellige former for risici i forsyningskæden Forstå brugen af aktiverende teknologier til at forbedre ydeevnen -
MSc
Fuldtid
Engelsk
Sep 2022
på universitet