MASTERSTUDIES

Deltid Logistik Hull - Logistik -uddannelser i Hull Logistik , Hull

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Hvorvidt en person netop har afsluttet gymnasiet eller har haft en karriere i årevis, kan en bachelor i logistik være et godt værktøj. Denne grad giver de studerende den nødvendige viden for at være i stand til at planlægge og udføre transport eller oplagring af varer i en række af business-indstillinger.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Hull, eller officielt Kingston upon Hull, var det eneste område i England med fløde (ikke røde) telefonbokse. Det er ikke kun ting Hull er kendt for - der er også 5 videregående uddannelsesinstitutioner.

Deltid Logistik Hull - Tag din Logistik i Hull. Få alle Logistik program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Logistik, Hull Filter

MSc i Logistik og Supply Chain Management

University of Hull Online
MSc
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online

Bringe din karriere til det næste niveau i en af de hurtigst voksende erhverv. Lær at administrere logistik og forsyningskæder for at øge konkurrenceevnen på verdensplan.

Læs mere

MSc Logistik og Supply Chain Management

University of Hull
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
01 Aug 2020
Engelsk
på universitet

Vores MSc er blevet akkrediteret af de mest relevante professionelle organer inden for logistik - Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) og Chartered Institute ...

Læs mere

MSc Logistik Og Supply Chain Management

Hull University Business School
MSc
Aug 2020
<
Fuldtid
<
12 måneder
på universitet

Dette MSc Logistik og Supply Chain Management-programmet giver en dyb forståelse af ledelse, planlægning og koordinering af forsyningskæder; et område, som er afgørende for su ...

Læs mere