MASTERSTUDIES

Deltid Logistik Glasgow - Logistik -uddannelser i Glasgow Logistik , Glasgow

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

For personer, der er interesserede i at koordinere organisationen og bevægelse af forskellige leverancer, produkter og medarbejdere, kan en bachelor i logistik være en stor grad valg. Denne grad forbereder enkeltpersoner til at forfølge en karriere i logistik, samt ledelse og business relaterede stillinger.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Glasgow er den største by i Skotland med en befolkning på omkring 600.000 i selve byen eller over 2 millioner, hvis de omkringliggende byer i Clydeside byområde der tages hensyn til.

Deltid Logistik Glasgow - Tag din Logistik i Glasgow. Få alle Logistik program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Logistik, Glasgow Filter

MSc i International Operations og Supply Chain Management

GCU - Glasgow School for Business and Society
MSc
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Forbered dig på at udmærke sig med en specialiseret mester. Udvikle færdigheder i bæredygtig forretningsvirksomhed, performance management

Læs mere

Msc forsyningskæde og driftsstyring / logistik / indkøb ledelse

University of Strathclyde: Faculty of Engineering
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
på universitet

Supply chain management er bredt accepteret som en kritisk business kompetence. Supply chain management omfatter:

Læs mere