MASTERSTUDIES

Luksusmarkedsføring London - Luksusmarkedsføring-uddannelser i London Luksusmarkedsføring, London

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

Et kursus i luksus markedsføring kan fokusere på alle fem af de store luksus sektorer, herunder den skønhed, smykker, mode, turisme og gastronomi og ønologi. Dette kan gøres ved at lære gennem casestudier, samt pædagogiske off-besøg på stedet.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

Luksusmarkedsføring London - Tag din MSc i London. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

3 Resultater i Luksusmarkedsføring, London Filter

MSc Fashion

York St John University
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
30 Jun 2020
Engelsk
på universitet

Erfaring er alt. Luksus marketing handler om, hvordan mærker får folk til at føle sig. Designet til at understøtte din karriereudvikling samt din personlige og faglige udvikli ...

Læs mere

MSc i Luksus Brand Marketing

Glasgow Caledonian University, London (GCU London)
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Et unikt program, der er designet til at afspejle den karakteristiske karakter af luksusmærkesektoren. Vores Masters i Luksus Brand Marketing giver dig de specialiserede færdi ...

Læs mere

MSc i International Luxury Industries Marketing

Toulouse Business School
MSc
<
Fuldtid
<
15 måneder
Engelsk
på universitet

Det luksuriøse marked er i overgang og udvikler hele tiden sin markedsføringspraksis, hvilket betyder, at de studerende skal tage en sektormæssig markedsstrategi, når de arbej ...

Læs mere