MASTERSTUDIES

Deltid Mad- og drikkevareledelse Sutton Bonington - Mad- og drikkevareledelse -uddannelser i Sutton Bonington Mad- og drikkevareledelse , Sutton Bonington

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Deltid Mad- og drikkevareledelse Sutton Bonington - Tag din Mad- og drikkevareledelse i Sutton Bonington. Få alle Mad- og drikkevareledelse program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Mad- og drikkevareledelse, Sutton Bonington Filter

MSc / PGDip i ledelse af fødevareproduktion

University of Nottingham, Faculty of Science
MSc
20 Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Denne spændende og udfordrende grad giver videnskabs- og ingeniøruddannede teknisk, operationel og forretningsmæssig viden. Det udvikler dine evner til en karriere inden for f ...

Læs mere