MASTERSTUDIES

Deltid Mad- og drikkevarevirksomhed Sutton Bonington - Mad- og drikkevarevirksomhed -uddannelser i Sutton Bonington Mad- og drikkevarevirksomhed , Sutton Bonington

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Deltid Mad- og drikkevarevirksomhed Sutton Bonington - Tag din Mad- og drikkevarevirksomhed i Sutton Bonington. Få alle Mad- og drikkevarevirksomhed program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Mad- og drikkevarevirksomhed, Sutton Bonington Filter

MSc / PGDip i ledelse af fødevareproduktion

University of Nottingham, Faculty of Science
MSc
20 Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Denne spændende og udfordrende grad giver videnskabs- og ingeniøruddannede teknisk, operationel og forretningsmæssig viden. Det udvikler dine evner til en karriere inden for f ...

Læs mere