close

Filtre

Se resultater

Madteknologi-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

MSc er forkortelsen for Master of Science, som er en postgraduate grad du kan vælge at arbejde på efter afslutning af en bachelor 's program. Denne grad findes ofte inden for videnskab og teknologi. Hvad er en MSc i Fødevareteknologi? Denne grad ser på de værktøjer og teknologier, der bruges til at producere, lagre, distribuere og forberede mad. Enhver af disse områder kan være foku… Læs mere

MSc er forkortelsen for Master of Science, som er en postgraduate grad du kan vælge at arbejde på efter afslutning af en bachelor 's program. Denne grad findes ofte inden for videnskab og teknologi.

Hvad er en MSc i Fødevareteknologi? Denne grad ser på de værktøjer og teknologier, der bruges til at producere, lagre, distribuere og forberede mad. Enhver af disse områder kan være fokus i din grad, eller du kan fokusere på hele cyklen i en bestemt fødevaregruppe, såsom oksekød eller majs. Du kan forvente at lære om fødevarekemi og biologi, samt fødevaresikkerhed og regler.

Du kan få visse færdigheder i løbet af dette program, såsom analytiske færdigheder, kommunikation og et øje for detaljer. God kommunikation er nyttig i alle dine private og faglige forhold, mens analyse og opmærksomhed på detaljer kan hjælpe din produktivitet.

For at opnå en kandidatuddannelse i Fødevareteknologi, forventer at søge finansiering eller betale for nogle omkostninger alene. Nogle udgifter omfatter bøger, registrering, rejse og studietid. Du kan kontakte din valgte skole på forhånd for at få overslag over nogle af disse tal.

En grad i fødevareteknologi kan forberede dig til en karriere inden for forskellige områder af fødevareproduktion, distribution og ledelse. I produktionen kan du søge efter jobtitler af fødevareteknolog, produktudviklingsforsker og teknisk brygger. I distribution og ledelse kan du ansøge om et job som kvalitetschef eller tilsynsførende. Der er også positioner i markedsføring, der kræver viden om fødevareteknologi for at få ordet om nye processer og information om ernæring.

Teknologien bag fødevareproduktion og distribution er så vigtig, at flere skoler tilbyder kurser og grader i dette fag. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
EIT Food
Leuven, Belgien

Master i Food Systems-programmet udvikler toptalenter til fødevaresektoren ved at træne fremtidens ledere. Dette program er organiseret af førende akademiske institutioner og ... +

Master i Food Systems-programmet udvikler toptalenter til fødevaresektoren ved at træne fremtidens ledere. Dette program er organiseret af førende akademiske institutioner og industrielle partnere fra hele vores partnernetværk og har til formål at forberede dig på at drive en fremtidig transformation af fødevaresystemet og øge konkurrenceevnen hos de virksomheder, du valgte at arbejde for. -
MSc
Fuldtid
4 semestre
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 
University of Turku
Turku, Finland

Kandidatuddannelsen i madudvikling giver dig kompetence til at møde udfordringerne inden for forskning og udvikling i fødevareindustrien og akademien.

Kandidatuddannelsen i madudvikling giver dig kompetence til at møde udfordringerne inden for forskning og udvikling i fødevareindustrien og akademien. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Aug 2022
19 Jan 2022
på universitet
 
EM Normandie Business School
Rouen, Frankrig

Bliv specialist i sektoren, bevæbnet til at imødegå udviklingsudfordringerne i fødevareindustrien.

Bliv specialist i sektoren, bevæbnet til at imødegå udviklingsudfordringerne i fødevareindustrien. -
MSc
Fuldtid
15 måneder
Fransk
Sep 2021
på universitet
 

Få et stipendium på op til $ 10000

Opdag de muligheder, vores stipendium kan give dig.
University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
Bayreuth, Tyskland

Fødevarer adskiller sig fundamentalt fra andre varer: De består af (dele af) organismer, der var i live eller stadig er. Ud over den højere kompleksitet af dets sammensætning ... +

Fødevarer adskiller sig fundamentalt fra andre varer: De består af (dele af) organismer, der var i live eller stadig er. Ud over den højere kompleksitet af dets sammensætning og variationen i udgangsmaterialerne, resulterer dette i en større risiko for variation under produktion, transport og opbevaring. Hvordan forsyner vi så mange mennesker som muligt på de mest bæredygtige måder med sund mad af høj kvalitet? Du vil håndtere dette og lignende spørgsmål i kandidatuddannelsen "Fødevarekvalitet og -sikkerhed". -
MSc
Fuldtid
4 semestre
Engelsk
Nov 2021
på universitet
 
KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
Leuven, Belgien

Interuniversitetsprogrammet i Fødevareteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensioner af primær og afgørende betydning i fødevareforarbejdning og bevaring; omdann ... +

Interuniversitetsprogrammet i Fødevareteknologi (IUPFOOD) fokuserer på to teknologiske dimensioner af primær og afgørende betydning i fødevareforarbejdning og bevaring; omdannelse (forarbejdning) af råvarer til produkter egnet til konsum rollen for efteropdræt og fødevarebevaringsenhedens operationer i at levere sikre og næringsrige fødevarer til slutbrugeren. Disse to bekymringer oversættes direkte til IUPFOOD-programmets fokuspunkter. InterUniversity Programmet i Food Technology (IUPFOOD) er fælles organiseret af KU Leuven og Gent University (UGent). Programmet bygger på KU Leuvens og UGents kombinerede ekspertise inden for forskning og uddannelse inden for fødevareteknologi. -
MSc
Fuldtid
Deltid
2 år
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 
University of Lincoln
Lincoln, Det Forenede Kongerige

Dette program har til formål at udstyre eleverne med de avancerede færdigheder, viden og ekspertise til at udføre tekniske og produktionsstyringsroller i den globalt vigtige l ... +

Dette program har til formål at udstyre eleverne med de avancerede færdigheder, viden og ekspertise til at udføre tekniske og produktionsstyringsroller i den globalt vigtige landbrugsfødevare sektor. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 
Manchester Metropolitan University
Manchester, Det Forenede Kongerige

Gennem dette kursus vil du udforske madproduktion i det 21. århundrede og udvikle din forståelse af, hvordan fødevarekomponenters biokemiske egenskaber påvirker, hvordan fødev ... +

Gennem dette kursus vil du udforske madproduktion i det 21. århundrede og udvikle din forståelse af, hvordan fødevarekomponenters biokemiske egenskaber påvirker, hvordan fødevarer smager og føles, og hvordan de påvirker ernæring og sundhed. Du vil udforske sensorisk evaluering, fødevarelovgivning og hvordan globale tendenser inden for handel, regulering og politik påvirker fødevarekædens bæredygtighed og bredere indflydelse. Du overvejer også emner som moderne produktions- og analytiske teknologier, funktionel mad og mærkningslovgivning og hvordan man kan sikre, at fødevarer er nærende og sikre at spise. Tekniske færdigheder er afgørende for fødevareindustrien, og de er en vigtig del af dette kursus. I vores dedikerede fødevareteknologi- og biokemilaboratorier har du praktiske sessioner inden for fødevareproduktion, hvor du vurderer fødevares sensoriske egenskaber, mikrobiologisk kvalitet og den kemiske og fysiske analyse af fødevarer. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
Sep 2021
på universitet
Online
 
University of Johannesburg
Johannesburg, Sydafrika

Det primære formål med kandidatuddannelsen i fødevareteknologi er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til ... +

Det primære formål med kandidatuddannelsen i fødevareteknologi er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningskomponent, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og de nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation, beslutningstagning , strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 
Lund University
Lund, Sverige

Erasmus Mundus Joint Master Degree in Food Innovation and Product Design (FIPDes) er et toårigt akademisk program inden for fødevarevidenskab og produktudvikling, der tilbydes ... +

Erasmus Mundus Joint Master Degree in Food Innovation and Product Design (FIPDes) er et toårigt akademisk program inden for fødevarevidenskab og produktudvikling, der tilbydes gennem samarbejde mellem fem europæiske universiteter. Kandidater vil være i stand til at påtage sig de enorme udfordringer og muligheder i sektoren for fødevareinnovation, produktdesign og emballage. De starter typisk enten deres egen produktions- eller konsulentvirksomhed, finder positioner enten i deres land eller i en national gren af et større internationalt fødevaremærke, eller de vender tilbage til den akademiske verden som doktorander inden for fødevare / innovation. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 
Politecnico di Milano
Milano, Italien +1 Mere

Fødevareingeniør har til formål at udvikle en ny fødevareindustriskultur og ved at uddanne mastergradsstuderende, der er i stand til at løse problemer og til at forny værdikæd ... +

Fødevareingeniør har til formål at udvikle en ny fødevareindustriskultur og ved at uddanne mastergradsstuderende, der er i stand til at løse problemer og til at forny værdikæden i fødevare- og drikkevareindustrien. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Sep 2021
på universitet
 
KU Leuven
Leuven, Belgien

For at opfylde sin ernæringsmæssige skæbne skal fødevarer fremstilles sikkert og leveres til slutkunden. Dette kræver forarbejdningsteknologier for at omdanne råmaterialer til ... +

For at opfylde sin ernæringsmæssige skæbne skal fødevarer fremstilles sikkert og leveres til slutkunden. Dette kræver forarbejdningsteknologier for at omdanne råmaterialer til mellemprodukter, ingredienser og fødevarer sammen med konserveringsteknologier for at sikre deres stabilitet og holdbarhed. I dag er bæredygtig produktion af sikre og næringsrige fødevarer af høj kvalitet en nøgleudfordring. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 
University of Algarve
Faro, Portugal

Målet med MSc-programmet i fødevareteknologi er at give en generel forståelse af fødevareegenskaber og produktion og viden om teknologier, der er involveret i produktionen af ... +

Målet med MSc-programmet i fødevareteknologi er at give en generel forståelse af fødevareegenskaber og produktion og viden om teknologier, der er involveret i produktionen af sikker og sund mad, der kvalificerer modtageren ikke kun til at analysere og kontrollere, men også til at designe, innovere og udvikle fødevareproduktionssystemer og fødevarer. -
MSc
Fuldtid
2 år
Portuguese (Portugal), Engelsk
på universitet
 
The University of Nottingham - Faculty of Engineering
Nottingham, Det Forenede Kongerige

Dette kursus er designet til at udstyre dig med de færdigheder, viden og evne til at blive en professionel mat proces ingeniør.

Dette kursus er designet til at udstyre dig med de færdigheder, viden og evne til at blive en professionel mat proces ingeniør. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 
Curtin University
Perth, Australien

Fødevareindustrien er en af de største i verden. Dens vækst, især til eksportmarkedet, kræver et højt niveau af teknologi såvel som professionelt uddannede personer til at anv ... +

Fødevareindustrien er en af de største i verden. Dens vækst, især til eksportmarkedet, kræver et højt niveau af teknologi såvel som professionelt uddannede personer til at anvende denne teknologi. Vores postgraduate-kurser i denne disciplin kan tilbyde forskellige og udfordrende karrierer og er designet til at give professionel uddannelse til dem, der allerede er ansat i fødevareindustrien og dem inden for andre videnskabsområder. -
MSc
Fuldtid
2 år
English (Australia)
på universitet
 
ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
Wädenswil, Schweiz

I dette kandidatuddannelse handler du om innovative løsninger til fødevare- og drikkevareindustrien. Du anerkender innovation som en holistisk proces og udvikler nye produkter ... +

I dette kandidatuddannelse handler du om innovative løsninger til fødevare- og drikkevareindustrien. Du anerkender innovation som en holistisk proces og udvikler nye produkter og processer effektivt fra råmateriale til levering. Du overvejer viden om teknologi, mad, emballage, forsyningskæde, strategi og design. -
MSc
Fuldtid
Deltid
3 - 7 semestre
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her