Management-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

Management-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

En kandidatgrad er typisk det første niveau af kandidatstudiet. Forudsatte studerende skal ofte have en bachelorgrad, før de indskriver sig i et program. Gradvis gennemførelse kan tage mindre end fire år.

Hvad er en MSc i Management? Det er et postgraduate program, der giver avanceret general management viden. En række koncepter, fra økonomi og menneskelige ressourcer til marketing og logistik, kan studeres. Studerende er udstyret med avancerede værktøjer og teorier, der forbereder dem til stillinger på tværs af en række industrier i den ikke-for-profit, offentlige og private sektor. Programmer kan gøre det muligt for enkeltpersoner at specialisere sig i særlige ledelsesområder.

Kritisk tænkning er en værdifuld overførbar færdighed, som eleverne arbejder mod en MSc i Management erhverve. Det anvender problemløsende evner og effektiv kommunikation. Ressourcehjælp og selvstændig begrundelse fremmer tillid og autoritet, som kan være til gavn for udøvelsen af ​​karriere og i dagligdagen.

En kandidat i ledelse er almindeligt anerkendt som et alsidig avanceret forretnings program, hvilket gør det tiltalende på det globale arbejdsmarked. Omkostningerne kan variere afhængig af specialisering og placering. Enkeltpersoner rådes til at kontakte de interesserede skoler for tilbud og priser.

En MSc i Management kan resultere i karrieremuligheder i en bred vifte af brancher. Projektleder og ledere anvender kommunikationsfærdigheder til at arbejde med en lang række mennesker og kulturer på tværs af sektorer og lande. Finansielle rådgivere kan arbejde for banker eller andre institutioner til investeringsforvaltning, ejendom planlægning eller skat forberedelse. Personer med et iværksætterfokus kan deltage i en opstart eller starte deres egne virksomheder. Studerende med specialiserede grader som markedsføring eller IT er efterspurgt efter deres færdigheder og fokuseret viden.

Der kan være flere fjernundervisningsprogrammer og campus steder, der tilbyder en MSc i Management. Mange uddannelsesinstitutioner gør det muligt for studerende at opnå akademiske mål med fleksible tidsplaner og online kurser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Master Of Science I International Sports Management (Online)

UCFB
Online Fuldtid 1 år August 2018 Det Forenede Kongerige London

Som det første forsøg på UCFB har eleverne nu mulighed for at lære UCFB respekterede International Master of Science i Sports Management i komplet online levering, som normalt læres på campus. Dette kursus er designet til folk, der er interesserede i at holde ledende stillinger i de sportslige ledelsesindustriers centrale funktionelle afdelinger. UCFB unikke International Master of Science i Sports Management (online) giver aspirerende sportsledere med uovertruffen uddannelses- og oplevelsesmuligheder. Denne banebrydende pensum har udviklet sig til en overgangsrejse for kandidater fra alle discipliner såvel som eksisterende fagfolk inden for alle områder inden for sportsindustrien, såsom ledelse, marketing eller drift. Den Internationale Master of Science i Sports Management (online) kandidater vil blive tildelt af Bucks New University i Buckinghamshire, vores respekterede akademiske partner institution. [+]

UCFB

Outline

Som det første forsøg på UCFB har eleverne nu mulighed for at lære UCFB respekterede International Master of Science i Sports Management i komplet online levering, som normalt læres på campus.

Dette kursus er designet til folk, der er interesserede i at holde ledende stillinger i de sportslige ledelsesindustriers centrale funktionelle afdelinger.

UCFB unikke International Master of Science i Sports Management (online) giver aspirerende sportsledere med uovertruffen uddannelses- og oplevelsesmuligheder. Denne banebrydende pensum har udviklet sig til en overgangsrejse for kandidater fra alle discipliner såvel som eksisterende fagfolk inden for alle områder inden for sportsindustrien, såsom ledelse, marketing eller drift.... [-]


Msc Ledelse Og Informatik

B2 Ljubljana School Of Business
på universitet Fuldtid 2 år October 2018 Slovenien Ljubljana

Ledelse og informatik Masteruddannelsen er en tværfaglig kombination af nutidige samfundsvidenskabelige færdigheder med vægt på erhvervsvidenskab og viden inden for informatik. [+]

Professionel titel: Master of Management and Informatics

Ledelse og informatik Masteruddannelsen er en tværfaglig kombination af nutidige samfundsvidenskabelige færdigheder med vægt på erhvervsvidenskab og viden inden for informatik.

Det er i sammenkobling af disse færdigheder, der muliggør samtidig forståelse af forretningsprocesser og organisationsstrukturer sammen med udviklet evne til anvendelse af informationsteknologi, hvor vi genkender en af ​​de vigtigste ruter til udvikling af informationsunderstøttet organisatorisk og socialt miljø.

Betydningen af ​​den tværfaglige orienterede og forholdsvis fleksible ledelsesprofil bør således fremhæves - ledelse, der er aktivt involveret i den forretningsmæssige og teknologiske udvikling, er kreativt lydhør over for ændringer og er muligvis bedre mulighed for at drive forretning og opnå større forretningsmæssig succes og også gøre disse ændringer.... [-]


MSc Management Og Finance

Nottingham Business School, Nottingham Trent University
på universitet Fuldtid 1 - 2 år September 2018 Det Forenede Kongerige Nottingham

Du vil udforske den finansielle globale markedsplads, herunder dets struktur deltagere, lovgivningsmæssige funktioner og deres rolle i samfundet. Du vil også fokusere på analysen af ​​regnskaber for at forbedre forvaltningen beslutningstagning. Du kan tilføje et års praktikophold, hvilket gør din Herres et toårigt forløb. [+]

MSc Management og Finance

Vores MSc Management og Finance kursus udforsker den finansielle globale markedsplads, herunder dens struktur deltagere, regulerende funktioner og deres rolle i samfundet. Du vil også fokusere på analysen af ​​årsregnskaber for at forbedre ledelsesbeslutningstagningen, samt etikens og bæredygtighedens rolle.

Du vil overveje centrale aspekter af den økonomiske forvaltning af selskaber i en multinational miljø. Dette vil hjælpe dig med at udvikle en detaljeret forståelse af centrale finans teorier, samt stærke kritiske analyse færdigheder.

I dit sidste semester vil du påbegynde et oplevelsesprojekt, der giver dig en fantastisk mulighed for at bruge de teorier og viden, der er opnået for at producere et udfordrende, meningsfyldt stykke arbejde. Dette kan indebære at løse virkelige udfordringer på arbejdspladsen, gennemføre uafhængig forskning eller opnå værdifuld erfaring internationalt.... [-]


Master Of Science I Management

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Sverige Gothenburg

Dette program er rettet mod dig, der allerede har en bachelorgrad i et bestemt emne eller område, og som er interesseret i en karriere som leder i din fremtid arbejdsmiljø [+]

Undervisningssprog: Engelsk

Dette program er rettet mod dig, der allerede har en bachelorgrad i et bestemt emne eller område, og som er interesseret i en karriere som leder i dit fremtidige arbejdsliv. Ved afslutningen af ​​programmet, vil du være i stand til at håndtere komplekse ledelsesmæssige problemer og forstå vilkårene for ledelse i dit specifikke område af ekspertise.

Om programmet

Master of Science i Management giver en intellektuelt udfordrende miljø med en bred vifte af kurser, der kombinerer teoretiske studier med praktiske realiteter. Når du er i stand til selvstændigt at redegøre for et teoretisk argument, gælder dette for praktisk realitet, og på samme tid, udvikle både, kan vi sige, at vi har nået vores mål. Dette program er rettet mod studerende, der er interesseret i en karriere som leder i deres fremtidige arbejdsliv. Ved afslutningen af ​​programmet studerende vil være i stand til at håndtere komplekse ledelsesmæssige problemer og forstå vilkårene for ledelse i deres specifikke område af ekspertise. De vil også være i stand til at reflektere over deres egen rolle som leder samt demonstrere evne til at vurdere de sociale og etiske konsekvenser af ledelsesmæssige beslutninger.... [-]


Msc Management

Warwick Business School
på universitet Fuldtid 12 måneder August 2018 Det Forenede Kongerige Coventry

Vores et-årige MSc Management kursus vil forvandle dig fra en ambitiøs kandidat til en succesfuld manager. [+]

Kick-start din lederkarriere på et førende business school.

Vores et-årige MSc Management kursus vil forvandle dig fra en ambitiøs kandidat til en succesfuld manager. Du vil lære at anvende de færdigheder, du opnår i en række miljøer, herunder markedsføring, indkøb, strategisk kundestyring, virksomhedsrådgivning og organisationsudvikling.

Du vil forfine og bygge videre på din kommunikation, teamwork og præsentationsteknik gennem individuel og gruppearbejde, og udvikle dine personlige og faglige kompetencer i beslutningsprocessen, problemløsning, analyse og kritisk refleksion.

Vi vil give dig den bedst mulige uddannelse i et inspirerende miljø. Hele og ud over dine studier vil du drage fordel af omfattende præ-ankomst, studerende og alumni karriere support, så du kan nå dit sande potentiale.... [-]


Master Of Science I Ledelse

Universiti Utara Malaysia
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 15 semestre January 2019 Malaysia Alor Setar Kuala Lumpur + 2 mere

Master of Science (Management) blev indført for at producere kandidater, der har dyb viden om forvaltningen aspekt af en virksomhed og i stand til at udføre relevante opgaver i dagens globale erhvervsklima. Målet er at producere fremragende og professionelle ledere, der er i stand til at oversætte teorien lært i løbet af undervisningen i praksis. [+]

Om programmet

Master of Science (Management) blev indført for at producere kandidater, der har dyb viden om forvaltningen aspekt af en virksomhed og i stand til at udføre relevante opgaver i dagens globale erhvervsklima. Målet er at producere fremragende og professionelle ledere, der er i stand til at oversætte teorien lært i løbet af undervisningen i praksis. Kandidater i dette program forventes også at blive i stand til ledere, der kan identificere og løse problemer og problemer i forbindelse med ledelse og forretningsudvikling, nationalt eller internationalt.

Programmet sigter

Formålet med MSc. Management-program er at producere kandidater, der besidder forvaltning viden og faglige færdigheder, og forberede dem til de udfordringer, lede organisationen i den nuværende globale erhvervsklima.... [-]


Mestre I Ledelse

London School of Economics and Political Science
på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige London

Master in Management er et intensivt etårigt program designet til at udvikle dine intellektuelle og faglige kompetencer som en fremragende manager og leder gennem et helt liv karriere. [+]

Master in Management er et intensivt etårigt program designet til at udvikle dine intellektuelle og faglige kompetencer som en fremragende manager og leder gennem et helt liv karriere.

For studerende, der ønsker at lancere deres karriere i ledelse, vil dette program giver dig et fundament i de grundlæggende elementer i styring af mennesker og organisationer inden for den virkelige verden kontekst af erhvervslivet i dag. Core kurser vil udvikle dine færdigheder i erhvervslivet analyse, marketing, økonomistyring, personaleledelse, ledelse og strategi.

Læseplanen vil tage en grundig analytisk tilgang overalt, så du til kritisk at vurdere de nyeste trends og teorier i ledelse, og få en sand forståelse af de sociale, økonomiske og politiske kræfter, der påvirker organisationer over hele verden. En business projekt og international ekskursion vil udvikle dine praktiske færdigheder som en talentfuld og intelligent leder og gøre det muligt for dig at bruge din indsigt fra programmet til at skabe virkelige verden, praktiske ledelsesmæssige løsninger.... [-]


MSc I Ledelse

Trinity College Dublin - Business School
på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Irland Dublin

Rangeret som 1. Bedste Masters i General Management i Vesteuropa, er dette program designet til ikke-erhvervsmæssige kandidater. Det vil supplere din bachelorgrad og udstyre dig med de ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i dagens globaliserede erhvervsklima. [+]

Rangeret som 1. Bedste Masters i General Management i Vesteuropa, er dette program designet til ikke-erhvervsmæssige kandidater. Det vil supplere din bachelorgrad og udstyre dig med de ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i dagens globaliserede erhvervsklima.

Designet primært for ikke-erhvervsmæssige kandidater, dette program supplerer din bachelor grad og udstyrer dig med de ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i dagens globaliserede erhvervsmiljø. Kurset dækker alle ledelsens vigtigste aspekter, fra at styre folk til at finansiere til strategisk planlægning og drift.

Programoplysninger

Vores akademiske team bringer et væld af viden og erfaring på tværs af en række sektorer, hvilket giver et virkelig globalt perspektiv. Gennem praktisk læring, simuleringer, debatter, casestudier og gæstetalere vil eleverne lære at analysere virkelige forretningsmæssige problemer. Programmet fokuserer også på forhandling og lederskab for at hjælpe eleverne med at styre konflikt og udvikle deres ledelsesstil. Du får også yderligere skræddersy din grad med valgfag. Disse muligheder vurderes hvert år baseret på feedback fra arbejdsgivere og markedets krav.... [-]


Master of Science in Business: Quantitative Techniques for Economics and Management (QTEM) Masters Network

BI Norwegian Business School
på universitet Fuldtid 2 år August 2018 Norge Oslo

Earn your master’s degree as part of an international network of 19 leading business schools and corporate partners committed to developing global talent with strong quantitative competencies, analytical skills, international and intercultural experience, and management potential. [+]

Why Choose Master of Science in Business - QTEM Masters Network?

Earn your master’s degree as part of an international network of 19 leading business schools and corporate partners committed to developing global talent with strong quantitative competencies, analytical skills, international and intercultural experience, and management potential.

If you are looking for a master’s degree with global reach and an emphasis on the quantitative and analytical skills in demand by employers, the MSc in Business with the QTEM Master Network is the degree for you. You can choose to major in Finance or Economics plus complement this knowledge with skills and competencies in Finance and Risk Management, Applied Economics and Public Policy, Business Intelligence and Big Data, or Innovation and Strategy.... [-]


Ledelse Og Marketing Master

Aberystwyth University Business School
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Det Forenede Kongerige Aberystwyth

Hvis du ønsker at være en Marketing Manager, eller en generel Manager med en specialist forståelse af den markedsføringsmæssige side af din virksomhed, og om du allerede arbejder i Marketing og [+]

Management og Marketing Master

&nbsp

Hvis du ønsker at være en Marketing Manager, eller en generel Manager med en specialist forståelse af den markedsføringsmæssige side af din virksomhed, og om du allerede arbejder i Marketing og Management, eller lige er startet ud på din karriere i feltet, denne postgraduate Masters grad i Marketing og Management er noget for dig. Ligesom alle vores ph.d.-forretning og forvaltning grader, vil det forbedre dine kvalifikationer, forbedre din skillset, og giver dig mulighed for at reflektere i en mere detaljeret og struktureret måde på det arbejde, du allerede har gjort, og de ​​ting, du allerede har studeret. Som kandidat i det Aberystwyth postgraduate mastergrad i Marketing og Management, vil du komme med et internationalt anerkendt eksamensbevis fra en velansete britiske University, ideelt rustet til at deltage i det internationale erhvervsliv verden. ... [-]


Msc Management

Sheffield University Management School
på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Sheffield

Verdens bedste organisationer har brug for folk som dig på toppen, og vores MSc i Management kan få dig der. I en tidsalder hvor der er så mange specialister af forskellig art, er der behov for kandidater, der ser hele billedet, ikke bare fra en funktionel synsvinkel. Hver organisation behov [+]

Verdens bedste organisationer har brug for folk som dig på toppen, og vores MSc i Management kan få dig der.I en tidsalder hvor der er så mange specialister af forskellig art, er der behov for kandidater, der ser hele billedet, ikke bare fra en funktionel synsvinkel. Enhver organisation har brug for generalister, enten som ledere af tværfaglige teams, som direktørerne for virksomhedsdrift, eller arbejder på bestyrelsesniveau som topledere eller præsidenter.Vores MSc Management vil tage dig ud af din comfort zone. Generel ledelse er ikke let, men vores kandidater forlade arbejdet klar og forberedt til førende hold på et internationalt plan. Din drøm job, inden for et fag, der kan opnås med et år brugt på denne ambitiøse, velanskrevne Masters program.Vores MSc i Management er akkrediteret af Association of MBA (AMBA). Denne prestigefyldte udmærkelse betyder, at du kan være sikker på du vil modtage en kvalifikation med international anerkendelse og værdi. Programmet er støttet af forskning i verdensklasse og lærte de højeste akademiske standarder, med vægt på den virkelige verden færdigheder for den virkelige verden situationer - det er dedikeret til producerer individer, der vil gøre en forskel.Udfordre dig selv til at arbejde hårdt, og vi vil give dig al den nødvendige viden for en frugtbar karriere i ledelse, med viden og færdigheder, som er bærbare på tværs af forskellige brancher.ProgrammetUndervist på fuld tid over to semestre, efterfulgt af en afhandling, er studerende uddannet gennem en række foredrag, seminarer, casestudier, gruppearbejde for kollaborativ læring og web-baserede diskussionsgrupper. Evaluering er gennem individuelle... [-]


MSc Management

Alliance Manchester Business School - The University of Manchester
på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige Manchester

MSc Management er et spændende etårigt kandidat kursus åben for ansøgere fra alle baggrunde, men primært rettet mod studerende, der ikke tidligere har studeret forretning og ledelse. [+]

MSc Management er et spændende etårigt kandidat kursus åben for ansøgere fra alle baggrunde, men primært rettet mod studerende, der ikke tidligere har studeret forretning og ledelse.

Ledere er agenter for forandring, innovatører og sociale og erhvervsmæssige iværksættere. Ledere er kritiske, udfordrende, uafhængige og kreative tænkere. Ledere har indflydelse på deres miljø.

MSc Management vil gøre det muligt for dig at udvikle de nødvendige færdigheder til at fremme forskellige måder at tænke på, forskellige måder at se og forstå organisationer på.

Begyndende med et kursusforløb i september for at give dig en intensiv induktion, så gennem foredrag, case studies, seminarer og gruppeprojektbaseret arbejde under kernemodulerne, vil du udfordre etablerede modeller for tænkning, kritisk reflekterende over moderne ledelse og ser på alternative måder at organisere. Bæredygtighed, innovation og social ansvarlighed vil være nøgleområder under kurset sammen med færdighedsopbygning på nøgleområder som marketing, regnskab og human resource management. I løbet af det tredje semester sammen med forretningsprojektet møder du højttalere fra industri og akademi, som vil give tankevækkende og inspirerende perspektiver fra deres egne erfaringer, står over for og kritiserer de nuværende forretnings- og ledelsesmæssige udfordringer.... [-]


Master Of Science I Ledelse Af Innovation Og Iværksætteri

University of Milan
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Italien Milan

Master of Science i Management of Innovation and Entrepreneurship er et nyt toårigt program, der tilbydes af Department of Economics, Management og Quantitative Methods fra University of Milan. [+]

Master of Science i Management of Innovation and Entrepreneurship er et nyt toårigt program, der tilbydes af Department of Economics, Management og Quantitative Methods fra University of Milan.

Dette program har til formål at give studerende teorier, værktøjer og ekspertise til at gøre ideer til forretningsmuligheder og styre virksomhedernes innovationsindsats. Målet med programmet er at danne kreative, praktiske kandidater, som briljant kan bidrage til innovation på flere områder, både i eksisterende organisationer og ved at påbegynde iværksætterrejser.

I løbet af det første år følger eleverne et fælles spor med avancerede kurser om ledelse af innovation, forretnings historie, erhvervsret, industriel organisation, corporate banking og finansielle markeder. Ved at udnytte en varieret portefølje af teorier og metoder, vil de studerende erhverve de vigtigste forudsætninger for at klare kompleksiteten af ​​innovationsledelse og ny forretningsudvikling.... [-]


University of Denver | Daniels College of Business
på universitet Fuldtid 10 måneder September 2018 USA Denver

[+]

Nyd en lockstep, cohorted program, der fremmer et stærkt netværk og en atmosfære af konstruktiv debat og samarbejde. [-]

MSc I Ledelse

TUM School of Management
på universitet Fuldtid Deltid 4 semestre September 2018 Tyskland Munich + 1 mere

Den fire-semester Master i Management [+]

Form fremtiden: Overbruge kløften mellem ledelsenTUM Track starter med kurser i generel ledelse på TUM Campus Heilbronn *. Disse ledsages af kurser som personlig og karriereudvikling, sprogkurser eller et mentorprogram. I løbet af andet semester har du mulighed for at anvende din viden i et virkelighedsprojekt hos en af ​​de familiedrevne virksomheder i Heilbronn-Franken regionen, få international erfaring i løbet af et 4-ugers ophold i Kina og enten afslutte et praktikophold i udlandet eller tage valgfag på TUM Campus Heilbronn *.

Uanset hvilket spor du følger, bruger du dit tredje semester i München og tager kursusmoduler som Innovation Prototyping , Teknologiske Trends og Vækst Strategier... [-]