Management-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

Management-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

En kandidatgrad er typisk det første niveau af kandidatstudiet. Forudsatte studerende skal ofte have en bachelorgrad, før de indskriver sig i et program. Gradvis gennemførelse kan tage mindre end fire år.

Hvad er en MSc i Management? Det er et postgraduate program, der giver avanceret general management viden. En række koncepter, fra økonomi og menneskelige ressourcer til marketing og logistik, kan studeres. Studerende er udstyret med avancerede værktøjer og teorier, der forbereder dem til stillinger på tværs af en række industrier i den ikke-for-profit, offentlige og private sektor. Programmer kan gøre det muligt for enkeltpersoner at specialisere sig i særlige ledelsesområder.

Kritisk tænkning er en værdifuld overførbar færdighed, som eleverne arbejder mod en MSc i Management erhverve. Det anvender problemløsende evner og effektiv kommunikation. Ressourcehjælp og selvstændig begrundelse fremmer tillid og autoritet, som kan være til gavn for udøvelsen af ​​karriere og i dagligdagen.

En kandidat i ledelse er almindeligt anerkendt som et alsidig avanceret forretnings program, hvilket gør det tiltalende på det globale arbejdsmarked. Omkostningerne kan variere afhængig af specialisering og placering. Enkeltpersoner rådes til at kontakte de interesserede skoler for tilbud og priser.

En MSc i Management kan resultere i karrieremuligheder i en bred vifte af brancher. Projektleder og ledere anvender kommunikationsfærdigheder til at arbejde med en lang række mennesker og kulturer på tværs af sektorer og lande. Finansielle rådgivere kan arbejde for banker eller andre institutioner til investeringsforvaltning, ejendom planlægning eller skat forberedelse. Personer med et iværksætterfokus kan deltage i en opstart eller starte deres egne virksomheder. Studerende med specialiserede grader som markedsføring eller IT er efterspurgt efter deres færdigheder og fokuseret viden.

Der kan være flere fjernundervisningsprogrammer og campus steder, der tilbyder en MSc i Management. Mange uddannelsesinstitutioner gør det muligt for studerende at opnå akademiske mål med fleksible tidsplaner og online kurser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Master of Science i International Sports Management (Online)

UCFB
Online Fuldtid 1 år August 2019 Det Forenede Kongerige London

Som det første forsøg på UCFB har eleverne nu mulighed for at lære UCFB respekterede International Master of Science i Sports Management i komplet online levering, som normalt læres på campus. Dette kursus er designet til folk, der er interesserede i at holde ledende stillinger i de sportslige ledelsesindustriers centrale funktionelle afdelinger. UCFB unikke International Master of Science i Sports Management (online) giver aspirerende sportsledere med uovertruffen uddannelses- og oplevelsesmuligheder. Denne banebrydende pensum har udviklet sig til en overgangsrejse for kandidater fra alle discipliner såvel som eksisterende fagfolk inden for alle områder inden for sportsindustrien, såsom ledelse, marketing eller drift. Den Internationale Master of Science i Sports Management (online) kandidater vil blive tildelt af Bucks New University i Buckinghamshire, vores respekterede akademiske partner institution. [+]

UCFB

Outline

Som det første forsøg på UCFB har eleverne nu mulighed for at lære UCFB respekterede International Master of Science i Sports Management i komplet online levering, som normalt læres på campus.

Dette kursus er designet til folk, der er interesserede i at holde ledende stillinger i de sportslige ledelsesindustriers centrale funktionelle afdelinger.

UCFB unikke International Master of Science i Sports Management (online) giver aspirerende sportsledere med uovertruffen uddannelses- og oplevelsesmuligheder. Denne banebrydende pensum har udviklet sig til en overgangsrejse for kandidater fra alle discipliner såvel som eksisterende fagfolk inden for alle områder inden for sportsindustrien, såsom ledelse, marketing eller drift.... [-]


Msc ledelse og informatik

B2 Ljubljana School Of Business
på universitet Fuldtid 2 år October 2018 Slovenien Ljubljana

Ledelse og informatik Masteruddannelsen er en tværfaglig kombination af nutidige samfundsvidenskabelige færdigheder med vægt på erhvervsvidenskab og viden inden for informatik. [+]

Professionel titel: Master of Management and Informatics

Ledelse og informatik Masteruddannelsen er en tværfaglig kombination af nutidige samfundsvidenskabelige færdigheder med vægt på erhvervsvidenskab og viden inden for informatik.

Det er i sammenkobling af disse færdigheder, der muliggør samtidig forståelse af forretningsprocesser og organisationsstrukturer sammen med udviklet evne til anvendelse af informationsteknologi, hvor vi genkender en af ​​de vigtigste ruter til udvikling af informationsunderstøttet organisatorisk og socialt miljø.

Betydningen af ​​den tværfaglige orienterede og forholdsvis fleksible ledelsesprofil bør således fremhæves - ledelse, der er aktivt involveret i den forretningsmæssige og teknologiske udvikling, er kreativt lydhør over for ændringer og er muligvis bedre mulighed for at drive forretning og opnå større forretningsmæssig succes og også gøre disse ændringer.... [-]


MSc Management

Nottingham Business School, Nottingham Trent University
på universitet Fuldtid 1 - 2 år January 2019 Det Forenede Kongerige Nottingham

Vores MSc Management kurser vil hjælpe dig med at forme dine ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder til at blive en effektiv 21st century manager, der kan fungere i dynamiske og komplekse organisatoriske miljøer. Du får en fremragende forståelse af de centrale emner, så du kan sætte teori og nutidig tænkning i praksis. [+]

Vores MSc Management kurser vil hjælpe dig med at forme dine ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder til at blive en effektiv 21st century manager, der kan fungere i dynamiske og komplekse organisatoriske miljøer. Du får en fremragende forståelse af de centrale emner, så du kan sætte teori og nutidig tænkning i praksis.

Den rene ledelsesvej udvikler en dybere forståelse af de centrale principper for ledelsen. Du vil engagere dig med relevante og nye ledelsesmæssige bekymringer, herunder styring på tværs af kulturer. Du vil også undersøge organisatorisk innovation og iværksættertænkning samt raffinere din kritiske forståelse af ledelsesteori.

MSc Management grad er rettet mod studerende med enten ingen baggrund i erhvervslivet og ledelsen, der ønsker at udvikle en karriere på dette område, eller dem, der har en kvalifikation i erhvervslivet og ledelsen, men ønsker at blive mere konkurrencedygtige og fremskridt deres karriere.... [-]


Master of Science i Management

School of Business, Economics and Law at the University of Gothenburg
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Sverige Gothenburg

Dette program er rettet mod dig, der allerede har en bachelorgrad i et bestemt emne eller område, og som er interesseret i en karriere som leder i din fremtid arbejdsmiljø [+]

Undervisningssprog: Engelsk

Dette program er rettet mod dig, der allerede har en bachelorgrad i et bestemt emne eller område, og som er interesseret i en karriere som leder i dit fremtidige arbejdsliv. Ved afslutningen af ​​programmet, vil du være i stand til at håndtere komplekse ledelsesmæssige problemer og forstå vilkårene for ledelse i dit specifikke område af ekspertise.

Om programmet

Master of Science i Management giver en intellektuelt udfordrende miljø med en bred vifte af kurser, der kombinerer teoretiske studier med praktiske realiteter. Når du er i stand til selvstændigt at redegøre for et teoretisk argument, gælder dette for praktisk realitet, og på samme tid, udvikle både, kan vi sige, at vi har nået vores mål. Dette program er rettet mod studerende, der er interesseret i en karriere som leder i deres fremtidige arbejdsliv. Ved afslutningen af ​​programmet studerende vil være i stand til at håndtere komplekse ledelsesmæssige problemer og forstå vilkårene for ledelse i deres specifikke område af ekspertise. De vil også være i stand til at reflektere over deres egen rolle som leder samt demonstrere evne til at vurdere de sociale og etiske konsekvenser af ledelsesmæssige beslutninger.... [-]


Mestre i ledelse

London School of Economics and Political Science
på universitet Fuldtid 12 måneder September 2018 Det Forenede Kongerige London

Master in Management er et intensivt etårigt program designet til at udvikle dine intellektuelle og faglige kompetencer som en fremragende manager og leder gennem et helt liv karriere. [+]

Master in Management er et intensivt etårigt program designet til at udvikle dine intellektuelle og faglige kompetencer som en fremragende manager og leder gennem et helt liv karriere.

For studerende, der ønsker at lancere deres karriere i ledelse, vil dette program giver dig et fundament i de grundlæggende elementer i styring af mennesker og organisationer inden for den virkelige verden kontekst af erhvervslivet i dag. Core kurser vil udvikle dine færdigheder i erhvervslivet analyse, marketing, økonomistyring, personaleledelse, ledelse og strategi.

Læseplanen vil tage en grundig analytisk tilgang overalt, så du til kritisk at vurdere de nyeste trends og teorier i ledelse, og få en sand forståelse af de sociale, økonomiske og politiske kræfter, der påvirker organisationer over hele verden. En business projekt og international ekskursion vil udvikle dine praktiske færdigheder som en talentfuld og intelligent leder og gøre det muligt for dig at bruge din indsigt fra programmet til at skabe virkelige verden, praktiske ledelsesmæssige løsninger.... [-]


Master of Science i ledelse

Rensselaer Polytechnic Institute, Lally School of Management
på universitet Fuldtid 1 år August 2019 USA Troy

Med MS i Management får du mulighed for at anvende forretningsmetoder i et bestemt område, og lære at bruge teknologien til at skabe betydelig værdi for din arbejdsgiver. [+]

Master of Science i Management

Med MS i Management du få mulighed for at anvende forretningsmetoder i et bestemt område, og lære at bruge teknologien til at skabe betydelig værdi for din arbejdsgiver.

Master of Science i Management grad er en karrierevej for studerende med teknisk ekspertise, der ønsker at udvikle bredere karrieremuligheder.

MS i Management er en generel ledelse grad med en specialiseret fokusområde. Specifikke krav er udviklet til en enkelt elev eller et specialiseret publikum. Studerende har mulighed for at specialisere sig i et område af koncentration er designet i samarbejde med MS akademisk rådgiver. Områder omfatter business analytics, iværksætteri og innovation, finansiering, informationssystemer - driftsstyring, marketing - udvikling af nye produkter, og supply chain management. Dette program starter hvert efterår. Der er ingen midten af ​​året start for dette program.... [-]


ledelse og marketing master

Aberystwyth University Business School
på universitet Fuldtid 1 år September 2018 Det Forenede Kongerige Aberystwyth

Hvis du ønsker at være en Marketing Manager, eller en generel Manager med en specialist forståelse af den markedsføringsmæssige side af din virksomhed, og om du allerede arbejder i Marketing og [+]

Management og Marketing Master

&nbsp

Hvis du ønsker at være en Marketing Manager, eller en generel Manager med en specialist forståelse af den markedsføringsmæssige side af din virksomhed, og om du allerede arbejder i Marketing og Management, eller lige er startet ud på din karriere i feltet, denne postgraduate Masters grad i Marketing og Management er noget for dig. Ligesom alle vores ph.d.-forretning og forvaltning grader, vil det forbedre dine kvalifikationer, forbedre din skillset, og giver dig mulighed for at reflektere i en mere detaljeret og struktureret måde på det arbejde, du allerede har gjort, og de ​​ting, du allerede har studeret. Som kandidat i det Aberystwyth postgraduate mastergrad i Marketing og Management, vil du komme med et internationalt anerkendt eksamensbevis fra en velansete britiske University, ideelt rustet til at deltage i det internationale erhvervsliv verden. ... [-]


MSc i ledelse

Trinity College Dublin - Business School
på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Irland Dublin

Rangeret 1 i Irland og 1 i Vesteuropa for General Management (Eduniversal 2018), er MSc i Management tilbydes af Trinity College Dublin designet til ikke-erhvervsmæssige kandidater. Det vil supplere din bachelorgrad og udstyre dig med de ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i dagens globaliserede erhvervsklima. [+]

Rangeret 1 i Irland og 1 i Vesteuropa for General Management (Eduniversal 2018), er MSc i Management tilbydes af Trinity College Dublin designet til ikke-erhvervsmæssige kandidater. Det vil supplere din bachelorgrad og udstyre dig med de ledelsesmæssige færdigheder, der er nødvendige for at lykkes i dagens globaliserede erhvervsklima.

Programoplysninger

Vores akademiske team bringer et væld af viden og erfaring på tværs af en række sektorer, hvilket giver et virkelig globalt perspektiv. Gennem praktisk læring, simuleringer, debatter, casestudier og gæstetalere vil eleverne lære at analysere virkelige forretningsmæssige problemer. Programmet fokuserer også på forhandling og lederskab for at hjælpe eleverne med at styre konflikt og udvikle deres ledelsesstil. Du får også yderligere skræddersy din grad med valgfag. Disse muligheder vurderes hvert år baseret på feedback fra arbejdsgivere og markedets krav.... [-]


Master of Science i ledelse

Universiti Utara Malaysia
på universitet Fuldtid Deltid 4 - 15 semestre January 2019 Malaysia Alor Setar Kuala Lumpur + 2 mere

Master of Science (Management) blev indført for at producere kandidater, der har dyb viden om forvaltningen aspekt af en virksomhed og i stand til at udføre relevante opgaver i dagens globale erhvervsklima. Målet er at producere fremragende og professionelle ledere, der er i stand til at oversætte teorien lært i løbet af undervisningen i praksis. [+]

Om programmet

Master of Science (Management) blev indført for at producere kandidater, der har dyb viden om forvaltningen aspekt af en virksomhed og i stand til at udføre relevante opgaver i dagens globale erhvervsklima. Målet er at producere fremragende og professionelle ledere, der er i stand til at oversætte teorien lært i løbet af undervisningen i praksis. Kandidater i dette program forventes også at blive i stand til ledere, der kan identificere og løse problemer og problemer i forbindelse med ledelse og forretningsudvikling, nationalt eller internationalt.

Programmet sigter

Formålet med MSc. Management-program er at producere kandidater, der besidder forvaltning viden og faglige færdigheder, og forberede dem til de udfordringer, lede organisationen i den nuværende globale erhvervsklima.... [-]


Master of Science i ledelse af innovation og iværksætteri

University of Milan
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Italien Milan

Master of Science i Management of Innovation and Entrepreneurship er et nyt toårigt program, der tilbydes af Department of Economics, Management og Quantitative Methods fra University of Milan. [+]

Master of Science i Management of Innovation and Entrepreneurship er et nyt toårigt program, der tilbydes af Department of Economics, Management og Quantitative Methods fra University of Milan.

Dette program har til formål at give studerende teorier, værktøjer og ekspertise til at gøre ideer til forretningsmuligheder og styre virksomhedernes innovationsindsats. Målet med programmet er at danne kreative, praktiske kandidater, som briljant kan bidrage til innovation på flere områder, både i eksisterende organisationer og ved at påbegynde iværksætterrejser.

I løbet af det første år følger eleverne et fælles spor med avancerede kurser om ledelse af innovation, forretnings historie, erhvervsret, industriel organisation, corporate banking og finansielle markeder. Ved at udnytte en varieret portefølje af teorier og metoder, vil de studerende erhverve de vigtigste forudsætninger for at klare kompleksiteten af ​​innovationsledelse og ny forretningsudvikling.... [-]


Msc management

Warwick Business School
på universitet Fuldtid 12 måneder August 2019 Det Forenede Kongerige Coventry

Vores et-årige MSc Management kursus vil forvandle dig fra en ambitiøs kandidat til en succesfuld manager. [+]

Kick-start din lederkarriere på et førende business school.

Vores et-årige MSc Management kursus vil forvandle dig fra en ambitiøs kandidat til en succesfuld manager. Du vil lære at anvende de færdigheder, du opnår i en række miljøer, herunder markedsføring, indkøb, strategisk kundestyring, virksomhedsrådgivning og organisationsudvikling.

Du vil forfine og bygge videre på din kommunikation, teamwork og præsentationsteknik gennem individuel og gruppearbejde, og udvikle dine personlige og faglige kompetencer i beslutningsprocessen, problemløsning, analyse og kritisk refleksion.

Vi vil give dig den bedst mulige uddannelse i et inspirerende miljø. Hele og ud over dine studier vil du drage fordel af omfattende præ-ankomst, studerende og alumni karriere support, så du kan nå dit sande potentiale.... [-]


MSc in Management

School of Business and Management ITB
på universitet Fuldtid 3 semestre July 2019 Indonesien Bandung Jakarta + 1 mere

[+]

Ændringen i en globaliseret verden er blevet et kritisk punkt, der skal behandles af virksomhedsledere i forvaltningen af ​​deres organisationer eller companies.The behov for forskningsbaseret ledelse samt analyse og problemløsning færdigheder er stigende i denne globaliseret verden, hvor konkurrencen bliver mere og mere intens, lokalt såvel som globalt. MSM ITB har til formål at imødekomme dette behov ved at skabe ledere i stand til at analysere og opbygge videnskabelige begreber i forvaltningen.

Krav og Application Process [-]

MSc i forretning og forvaltning

Hanken School of Economics
på universitet Fuldtid 2 år September 2018 Finland Helsinki

Masterstudier i Business og Management udvikler dine evner til at styre og udvikle virksomheder og organisationer på en markedsorienteret og bæredygtig måde. Du vil få et overblik over virksomhedsledelse og marketing. Specialiseringen i Business og Management indeholder undersøgelser inden for humanitær logistik, international strategi og bæredygtighed og markedsføring. [+]

Kandidatuddannelser i Erhverv og Ledelse

Specialiseringen i Business og Management indeholder undersøgelser inden for humanitær logistik, international strategi og bæredygtighed og markedsføring.

Masterstudier i Business og Management udvikler dine evner til at styre og udvikle virksomheder og organisationer på en markedsorienteret og bæredygtig måde. Du vil få et overblik over virksomhedsledelse og marketing. Derudover har du mulighed for at specialisere dig i et af følgende tre spor:

Internationale strategi og bæredygtighed markedsføring Humanitær Logistik

Du har også mulighed for at få en Dobbeltgrad I samarbejde med EMLyon Business School.

Efter eksamen vil du... [-]


Ledelse

Loughborough University School of Business and Economics
på universitet Fuldtid 1 år October 2018 Det Forenede Kongerige Loughborough

Vores Management-programmet er en enestående mulighed for kandidater, der ønsker at udvikle praktiske, funktionelle business viden og færdigheder til at forbedre deres beskæftigelsesmuligheder. [+]

Vores Management-programmet er en enestående mulighed for kandidater, der ønsker at udvikle praktiske, funktionelle business viden og færdigheder til at forbedre deres beskæftigelsesmuligheder.

Programmet sigter mod at udvikle en forståelse af de centrale aspekter af virksomhedsledelse og til at bygge videre på de færdigheder og kompetencer er relevante for mellemledere og ledende roller. Det er især velegnet til studerende, der har taget ikke-erhvervsmæssige grader eller som ønsker at styrke deres faglige viden.

Vores erfaringer med at arbejde med en bred vifte af industrielle partnere og ledelsesmæssige hold har fodret direkte i udformningen af ​​vores Management-program, der omfatter centrale moduler designet til at udstyre dig med vigtige forretningsmæssige kompetencer som efterspørges af moderne organisationer. Desuden den brede vifte af valgfrie moduler giver dig fleksibilitet til at skræddersy programmet til dine individuelle karriereønsker.... [-]


MSc Management

Sheffield University Management School
på universitet Fuldtid 12 måneder September 2019 Det Forenede Kongerige Sheffield

Verdens bedste organisationer har brug for folk som dig øverst, og vores MSc i Management kan få dig der. I en tid hvor der er så mange specialister af forskellig art, er der et behov for kandidater, der ser hele billedet, ikke kun fra et funktionelt perspektiv. Hver organisation har brug for [+]

Verdens bedste organisationer har brug for folk som dig øverst, og vores MSc i Management kan få dig der. I en tid hvor der er så mange specialister af forskellig art, er der et behov for kandidater, der ser hele billedet, ikke kun fra et funktionelt perspektiv. Hver organisation har brug for generalister, enten som ledere af tværfaglige hold, som direktører for forretningsvirksomhed eller arbejder på bestyrelsesniveau som direktører eller præsidenter. Vores MSc Management vil tage dig ud af din komfort zone. Generel ledelse er ikke let, men vores kandidater forlader arbejdet klar og er forberedt på førende hold på internationalt plan. Dit drømmejob, i enhver disciplin, kan opnås med et år brugt på dette ambitiøse, højt ansete Masters program. Vores MSc i Management er blevet akkrediteret af Association of MBAs (AMBA). Denne prestigefyldte anerkendelse betyder, at du kan være sikker på, at du vil modtage en kvalifikation med international anerkendelse og værdi. Programmet støttes af verdensklasse forskning og undervises til de højeste akademiske standarder med vægt på real-world færdigheder til virkelige situationer - det er dedikeret til at producere individer, der vil påvirke. Udfordre dig selv til at arbejde hårdt, og vi vil give dig al den viden, der er nødvendig for en frugtbar karriere i ledelsen, med viden og færdigheder, der er bærbare på tværs af forskellige erhvervssektorer.Programmet Undervises på fuld tid i løbet af to semestre efterfulgt af en afhandling, studerende uddannes gennem en række foredrag, seminarer, case studies, gruppearbejde for samarbejde læring og web-baserede diskussionsgrupper. Vurderingen... [-]