Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Afrika Studietype: alle Hastighed: alle

Management Afrika - Management-programmer Management Afrika

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Mange programmer i Afrika finder sted i en meget usædvanlig kulturelle og fysiske miljø, end de fleste studerende er bekendt med i de gode gamle dage. Komme til at kende til at tilpasse sig denne levevilkår er en del af sjov og udfordringen bor der. Udfordringen er intellektuelle, følelsesmæssige og fysiske.

Management Afrika - Tag din Management Afrika. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Management, Afrika

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)

Ledelsen program er designet til studerende, der ønsker at spille en aktiv rolle i ledelsesmæssige processer typiske for virksomheder, der opererer på et globalt marked. ... [+]

Ledelsen program er designet til studerende, der ønsker at spille en aktiv rolle i ledelsesmæssige processer typiske for virksomheder, der opererer på et globalt marked. Studerende vil udforske områder kritiske for enhver virksomhed, herunder regnskab, organisatorisk adfærd, erhvervskommunikation, og strategisk ledelse.

Læringsmål

Studerende vil få avanceret uddannelse i de centrale områder af ledelse og business administration i globale sammenhænge. En væsentlig styrke er kombinationen af ​​en stærk analytisk fundament og ansøgninger til den virkelige verden problemer. Studerende vil lære at integrere internationale ledelse og innovation spørgsmål, samt industri og økonomi-relaterede kompetencer til at forstå globale skiftende organisationer. Der anvendes flere undervisningsmetoder.... [-]

Italien Milan Rome Piacenza Ghana Accra Cremona  + 3 Mere
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Middlesex University Mauritius

Det overordnede formål med vores programmer er at udvikle fagfolk, der kan håndtere etisk, følsom og holistisk i en række organisationer i en stadig mere global og hurtig ... [+]

Middlesex University Business School har været en vigtig leverandør af business, ledelse og professionelt akkrediterede programmer for over halvtreds år, med en imponerende track record for at arbejde i partnerskab med den offentlige, den private sektor og internationale organisationer.

Det overordnede formål med vores programmer er at udvikle fagfolk, der kan håndtere etisk, følsom og holistisk i en række organisationer i en stadig mere global og hurtigt skiftende miljø.

Vores kandidater kan findes i næsten alle samfundslag forretningsmæssig, industriel, samfund og arbejdsliv.

Moduler

MSc Management

For denne pris følgende moduler skal være gennemført: -... [-]

Mauritius Vacoas-Phoenix
October 2019
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk