Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Belgien Studietype: alle Hastighed: alle

Management i Belgien - Management-uddannelser i Belgien Management

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Med universitetsuddannelse er øverste mest niveau i uddannelsessystemet i Belgien har regeringen lagt mere vægt på at sikre, at de studerendes liv er gjort så enkel som muligt gennem lånet og tilskud programmer. De tilbyder sponsorer til internationale studerende med fattige og sårbare baggrunde, der ønsker at studere i dette land.

Management i Belgien - Tag din MSc i Belgien. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Management, Belgien

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Vrije Universiteit Brussel

MSc i Management giver et bredt overblik over ledelsesdomæner. Programmet er designet til mennesker uden en relateret baggrund i erhvervsøkonomi eller ledelse, men som øn ... [+]

PROGRAMBESKRIVELSE

MSc i Management giver et bredt overblik over ledelsesdomæner . Programmet er designet til mennesker uden en relateret baggrund i erhvervsøkonomi eller ledelse , men som ønsker at udvide deres faglige viden om emnet.

Denne master tilbyder teoretisk viden og videnskabelig indsigt, men er rettet mod praktiske færdigheder og applikationer . Klasser gives af en gruppe professorer fra både akademiet og erhvervslivet for at sikre sammenhængen mellem teori og praksis .

Ansøg om kandidatuddannelsen. Ledelse

PROGRAMKURRIKULUM

Da MSc i Management kun undervises om aftenen , er programmet let tilgængeligt for folk, der kombinerer et job med deres studier . Men at kombinere et job med et fuldtidsstudium er ret krævende. Derfor anbefaler vi at sprede programmet i tide (over 2 eller flere år).... [-]

Belgien Brussels
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk