Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Estland Studietype: alle Hastighed: alle

Management i Estland - Management-uddannelser i Estland Management

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Estland er blandt andet kendt for sine skove (de udgør næsten halvdelen af ​​det område), og for at være det eneste land i Europa med næsten total 4G-netværkets dækningsområde. Estland indeholder højt niveau og internationalt anerkendt uddannelse, og mange universiteter i landet tilbyder uddannelser i engelsk.

Management i Estland - Tag din MSc i Estland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Management, Estland

Tallinn University of Technology

Programmet fokuserer på følgende emner: Produktionsteknologi - Planlægning ... [+]

Dette program er udviklet i samarbejde med universitetskonsortiet inden for videnskab og teknologi, BALTECH, og kører samtidig i 4 universiteter i Sverige, Letland, Litauen og Estland.

Programmet fokuserer på følgende emner: Produktionsteknologi - Planlægning

Specialitet

Nøgleordene i den nuværende situation på verdensplan er produktions globalisering, internationalt og lokalt samarbejde og dynamisk marked. Af disse grunde indgår begreber som design, udvikling og styring af integrerede systemer af mennesker, viden, udstyr og materialer i læseplanen.

Den 2-årige (120 ECTS) læseplan består af følgende moduler:

Erhvervsledelse (18 ECTS)Teknologibaseret Enterprise (18 ECTS)Industriel ingeniørvidenskab (24 ECTS)Operations Management (24 ECTS)Frie valgkurser (6 ECTS)Afgangsopgave (30 ECTS)... [-]
Estland Tallinn
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk