Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Finland Studietype: alle Hastighed: alle

Management i Finland - Management-uddannelser i Finland Management

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Den formel videregående uddannelsessystem Finland er det 7-3-2-2 mønster. Universitetet tager to år i erhvervsmæssig eller teknisk uddannelse og endelig to år pre-videregående uddannelse. Finland har også flere offentlige såvel som private universiteter, der har aktiveret adgang til videregående uddannelse for studerende.

Management i Finland - Tag din MSc i Finland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

2 Resultater i Management, Finland

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Aalto University

Kandidatuddannelsen i Management og International Business (MIB) er et fleksibelt program, der giver dig mulighed for at skabe en unik faglig profil baseret på dine inter ... [+]

Kandidatuddannelsen i Management og International Business (MIB) er et fleksibelt program, der giver dig mulighed for at skabe en unik faglig profil baseret på dine interesser.Følg din passion, blive en spilskifter

Vil du gerne være en af ​​de fremtidige game changers som

Genererer innovative strategier for globale markeder?Skaber inspirerende arbejdspladser?Giver mennesker i multikulturelle forretningsmiljøer?Kommunikerer effektivt i ændrede organisatoriske sammenhænge?Leder vejen mod en mere bæredygtig fremtid?

Hvis ja, er kandidatuddannelsen i ledelse og international virksomhed (MIB) for dig!

MIB Programmet giver dig de nuværende ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder kombineret med en helhedsorienteret forståelse af forretninger, der gør det muligt at tackle de udfordringer, der er forbundet med det hurtigt skiftende digitaliserede miljø. Vi tilbyder dig et internationalt og interaktivt studiemiljø, hvor du kan udvikle dig selv til en højt kvalificeret fagmand med vidt anvendelig viden. I vores udfordringsbaserede kurser arbejder vi tæt sammen med forskellige organisationer og forretningsfolk, der tilbyder dig de seneste indsigter samt levende sager at løse.... [-]

Finland Espoo
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hanken School of Economics

Masterstudier i Business og Management udvikler dine evner til at styre og udvikle virksomheder og organisationer på en markedsorienteret og bæredygtig måde. Du vil få et ... [+]

Kandidatuddannelser i Erhverv og Ledelse

Specialiseringen i Business og Management indeholder undersøgelser inden for humanitær logistik, international strategi og bæredygtighed og markedsføring.

Masterstudier i Business og Management udvikler dine evner til at styre og udvikle virksomheder og organisationer på en markedsorienteret og bæredygtig måde. Du vil få et overblik over virksomhedsledelse og marketing. Derudover har du mulighed for at specialisere dig i et af følgende tre spor:

Internationale strategi og bæredygtighed markedsføring Humanitær Logistik

Du har også mulighed for at få en Dobbeltgrad I samarbejde med EMLyon Business School.

Efter eksamen vil du... [-]

Finland Helsinki
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk