Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Forenede Arabiske Emirater Studietype: alle Hastighed: alle

Management i Forenede Arabiske Emirater - Management-uddannelser i Forenede Arabiske Emirater Management

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

De Forenede Arabiske Emirater, undertiden blot kaldet Emirates eller UAE er et arabisk land i den sydøstlige del af Den Arabiske Halvø ved den Persiske Golf, der grænser Oman mod øst og Saudi-Arabien mod syd, samt deling søgrænser med Qatar og Iran.

Management i Forenede Arabiske Emirater - Tag din MSc i Forenede Arabiske Emirater. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Management, Forenede Arabiske Emirater

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Heriot Watt Unviersity Dubai

Det professionelle område for facilitetsstyring vokser hurtigt over hele verden og etablerer sig som kilden til strategisk ledelse til koordinering af moderne forretnings ... [+]

Oversigt

Det professionelle område for facilitetsstyring vokser hurtigt over hele verden og etablerer sig som kilden til strategisk ledelse til koordinering af moderne forretningsprocesser og supportfaciliteter.

Faciliteter Management-programmet udvikler kompetencer og færdigheder for at gøre det muligt for sine kandidater at forvalte faciliteter effektivt i en skiftende erhvervsliv. Uddannet ud fra strategisk ledelse vil programmet investere i eleverne i de færdigheder, der er nødvendige for at realisere det strategiske potentiale af facilities management til at bidrage til virksomhedens effektivitet.

Programmet er industrielt relevant og sikrer, at kandidater hurtigt kan bidrage positivt til deres arbejdsmiljøs succes.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Academic City
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk