Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Ghana Studietype: alle Hastighed: alle

Management i Ghana - Management-uddannelser i Ghana Management

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Ghana giver en stor universitetsuddannelse især fra den forbedrede underviser-elev forhold. Den ghanesiske uddannelsessystem har de seneste år tiltrukket en international skare af studerende. Ghana har 20 universiteter med university of Accra som den øverste universitet i hele landet.

Management i Ghana - Tag din MSc i Ghana. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Management, Ghana

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Università Cattolica del Sacro Cuore (UCSC)

Ledelsen program er designet til studerende, der ønsker at spille en aktiv rolle i ledelsesmæssige processer typiske for virksomheder, der opererer på et globalt marked. ... [+]

Ledelsen program er designet til studerende, der ønsker at spille en aktiv rolle i ledelsesmæssige processer typiske for virksomheder, der opererer på et globalt marked. Studerende vil udforske områder kritiske for enhver virksomhed, herunder regnskab, organisatorisk adfærd, erhvervskommunikation, og strategisk ledelse.

Læringsmål

Studerende vil få avanceret uddannelse i de centrale områder af ledelse og business administration i globale sammenhænge. En væsentlig styrke er kombinationen af ​​en stærk analytisk fundament og ansøgninger til den virkelige verden problemer. Studerende vil lære at integrere internationale ledelse og innovation spørgsmål, samt industri og økonomi-relaterede kompetencer til at forstå globale skiftende organisationer. Der anvendes flere undervisningsmetoder.... [-]

Ghana Accra
October 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk