Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Grækenland Studietype: alle Hastighed: alle

Management i Grækenland - Management-uddannelser i Grækenland Management

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Grækenland udviklede deres uddannelsessystem med videregående uddannelse på toppen. Over 40% af alle grækere lever i Athen, og der er også her, de bedste muligheder for at forfølge en højere uddannelse er. Omkranset af Albanien, Makedonien, Bulgarien og Tyrkiet, Grækenland er en turist perle med en af ​​verdens 's fantastiske strande.

Management i Grækenland - Tag din MSc i Grækenland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Management, Grækenland

International Hellenic University (IHU)

Dette program er baseret på en MBA pensum, men rettet mod nyuddannede fra en række forskellige baggrunde uden erhvervserfaring. Det er et meget praktisk program, der give ... [+]

Universitetet

Den internationale Hellenic Universitet er Grækenlands første stat universitet, hvor programmer udelukkende undervises på engelsk. Det allerede tiltrækker et stærkt internationalt akademisk fakultet og fremragende studerende fra Sydøst og andre europæiske og Sortehavslandene. Som en stat University, er alle eksamener akkrediteret af regeringen og indregnes i EU og internationalt.

Kurset

Den MSc i Management henvender sig til de behov, nyuddannede søger en optimal kombination af teori samt en praktisk hands-on tilgang til ledelse. Programmet er en meget fleksibel kvalifikation giver adgang til en bred vifte af karrieremuligheder i erhvervslivet.... [-]

Grækenland Thessaloniki
October 2019
Fuldtid
Deltid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk