Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Mauritius Studietype: alle Hastighed: alle

Management i Mauritius - Management-uddannelser i Mauritius Management

En Master of Science eller MSc er en postgraduat grad typisk inden for naturvidenskab og samfundsvidenskab. MSC kan være selvfølgelig baseret, forskningsbaseret, eller en blanding af de to.

Mauritius er en ø nation, vil denne afrikanske nation tilbyde dig det bedste øjeblik, mens du studerer på universitetet. Strandene i Mauritius og kystnære liv i landet er bare betagende. Du vil leve en afslappende liv og nyde at studere i enten University of Mauritius eller of Technology.

Management i Mauritius - Tag din MSc i Mauritius. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Management, Mauritius

Middlesex University Mauritius

Det overordnede formål med vores programmer er at udvikle fagfolk, der kan håndtere etisk, følsom og holistisk i en række organisationer i en stadig mere global og hurtig ... [+]

Middlesex University Business School har været en vigtig leverandør af business, ledelse og professionelt akkrediterede programmer for over halvtreds år, med en imponerende track record for at arbejde i partnerskab med den offentlige, den private sektor og internationale organisationer.

Det overordnede formål med vores programmer er at udvikle fagfolk, der kan håndtere etisk, følsom og holistisk i en række organisationer i en stadig mere global og hurtigt skiftende miljø.

Vores kandidater kan findes i næsten alle samfundslag forretningsmæssig, industriel, samfund og arbejdsliv.

Moduler

MSc Management

For denne pris følgende moduler skal være gennemført: -... [-]

Mauritius Vacoas-Phoenix
October 2019
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk