Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Oceanien Studietype: alle Hastighed: alle

Management Oceanien - Management-programmer Management Oceanien

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Oceanien også kendt som Oceanica er en region centreret om øerne i det tropiske Stillehav. [4] Udtalelser fra, hvad der udgør Oceania spænder fra dens tre delområder Melanesien, Mikronesien og Polynesien [5] til mere bredt i hele ø-regionen mellem Asien og Amerika, herunder Australasien og Malay Archipelago.

Management Oceanien - Tag din Management Oceanien. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Management, Oceanien

School of Business and Management ITB

... [+]

Ændringen i en globaliseret verden er blevet et kritisk punkt, der skal behandles af virksomhedsledere i forvaltningen af ​​deres organisationer eller companies.The behov for forskningsbaseret ledelse samt analyse og problemløsning færdigheder er stigende i denne globaliseret verden, hvor konkurrencen bliver mere og mere intens, lokalt såvel som globalt. MSM ITB har til formål at imødekomme dette behov ved at skabe ledere i stand til at analysere og opbygge videnskabelige begreber i forvaltningen.

Krav og Application Process [-]
Indonesien Bandung Jakarta
July 2019
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk