Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Oman Studietype: alle Hastighed: alle

Management i Oman - Management-uddannelser i Oman Management

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Oman, officielt kaldet Sultanatet Oman, er en arabisk stat i det sydvestlige Asien på den sydøstlige kyst af Den Arabiske Halvø. Det har en strategisk vigtig position ved mundingen af ​​den Persiske Golf.

Management i Oman - Tag din MSc i Oman. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
BAs

1 Resultater i Management, Oman

Andre muligheder inden for dette studieområde:
BAs
Muscat University

Kandidatuddannelsen i Finance og Management giver en solid forankring i økonomi og ledelsesprincipper med grundig uddannelse i relevante værktøjer og teknikker, og hvorda ... [+]

PROGRAM DETALJER

Kandidatuddannelsen i Finance og Management giver en solid forankring i økonomi og ledelsesprincipper med grundig uddannelse i relevante værktøjer og teknikker, og hvordan man anvender dem på arbejdspladsen. Denne grad program er en af ​​en række postgraduate programmer designet af Cranfield University og tilbydes på Muscat Universitet. Dette er en dobbelt grad program, der fører til tildeling af en Cranfield University grad og en Muscat University grad.

Program Mål

Kandidatuddannelsen i Finance and Management har til formål at:

Forberede de studerende til en karriere inden for finansielle tjenesteydelser. Give de studerende en høj grad af finansielle færdigheder. Giv eleverne en afrundet billede af virksomheden og dens ledelse. ... [-]
Oman Muscat
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk